NA INSTAGRAMU

FOTO Lejla Filipović uživa na odmoru! Pozirala u zanimljivom badiću, pokazala guzu i nevjerojatnu liniju

Foto: Instagram
1/13
04.08.2024.
u 11:44

Filipović je na Storyju pozirala u simpatičnom badiću. Naime, na sebi je imala jednodijelni kupaći kostim s likom Snoopyja, a taj odjevni predmet je istaknuo njenu vitku liniju. Uz snimke s mora bivša missica je dodala i pjesmu Olivera Dragojevića pod nazivom 'Dišem'.

Manekenka, bivša missica i supruga voditelja Tarika Filipovića, Lejla Filipović trenutačno je na ljetovanju. Lejla i Tarik su na Hvaru, a na Instagramu se po fotografijama može vidjeti da se odlično provode. Filipović je na Storyju pozirala u simpatičnom badiću. Naime, na sebi je imala jednodijelni kupaći kostim s likom Snoopyja, a taj odjevni predmet je istaknuo njenu vitku liniju. Uz snimke s mora bivša missica je dodala i pjesmu Olivera Dragojevića pod nazivom 'Dišem'. 

Foto: Instagram

Jedan od najpoznatijih hrvatskih voditelja i glumaca Tarik Filipović u srpnju je sa suprugom Lejlom Filipović provodio ljetne dane u Italiji, a na društvenoj mreži Instagram podijelio je njihovu zajedničku fotografiju. "Nekada se u Trst išlo po traperice... danas u kratkim i izderanim 'rebama' se uživa u ovom predivnom gradu... kava, pasta... i druge stvari u kojima su Talijani svjetski vrh", napisao je u opisu objave.

Foto: Instagram

VEZANI ČLANCI:

Atraktivan bračni par pozirao je na mostu u ljetnom i opuštenom modnom izdanju. Osim toga, zaslužili su i komplimente pa su ih pratitelji počastili lijepim riječima. "Predivni kao i uvijek", "Divni ste na slici, za poželjeti", "Fino uživate", pisali su. Inače, par ima dvoje djece. Svog sina Armana dobili su 2008. godine, a Lejla iz prvog braka s Dadom Majolijem ima sina Dinu, kojeg Tarik odgaja kao vlastito dijete.

GALERIJA Znate li tko je ovo? Bila je mnogima omiljena bucka, danas ima 55 godina i nikad nije bila mršavija

1/20

Nedavno je par za In Magazin Nove TV progovorio o svom braku u kojem su od 2007. godine, a vjenčali su se točno na Silvestrovo. ''Nije idealno, reći ću! Mislim da nije kod nikog idealno, niti postoji savršeno, ali se mi trudimo da to tako bude'', rekla je tada Lejla te su otkrili da se vrlo rijetko svađaju.

 

Komentara 3

JR
Jr48
16:02 04.08.2024.

Od čega se odmara🤔 .Radi u Konzumu u smjenama?

DU
dufour
12:09 04.08.2024.

Trazi sugar daddyja?

MA
Materjola
18:05 04.08.2024.

Još je žena mlada

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije