kakav hit!

FOTO Maja Šuput objavila fotke s Bloomom i mamom Danicom: Jedan komentar mnoge je nasmijao

Foto: Instagram
1/12
29.07.2024.
u 17:30

Popularna domaća pjevačica objavila je nove predivne prizore njezine majke i sinčića Blooma, a pratitelji su ovaj put umjesto njihovih frizura komentirali jednu drugu stvar.

Jedna od najpopularnijih domaćih pjevačica Maja Šuput (44) često na svojim društvenim mrežama dijeli obiteljske fotografije. Za jednu takvu objavu odlučila se i sada te su na Instagramu osvanuli prizori njezine majke Danice i sinčića Blooma, pri čemu su posebnu pozornost privukli komentari Majinih pratitelja.

- Nedjelje 💓💓 Baka ga se konačno dočepala 🥳 - napisala je Zagrepčanka u opisu slika na kojima Danica grli svog unuka u jednom restoranu. Oboje su razvukli osmjeh od uha do uha, a i dalje se mogu primjetiti identične frizure na baki i malom Bloomu. Fotografije su za nepuna 24 sata skupile preko 12 tisuća lajkova, a prizore s obiteljskog druženja možete pogledati u naslovnoj galeriji i na poveznici ispod.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Objava je izazvala mnoštvo pozitivnih reakcija: - "Bože moj dragi, Ti ista mama! Imaš prelijepu mamu!", "Majo, mislila sam na tren da si ti", "Gdje baka ide frizeru zelim takvu kosu ! Kakva divna žena", "Sad se tek vidi na koga je Bloom" - nisu izdržali obožavatelji bez da usporede izgled Maje i njezine majke, no najveće oduševljenje izazvao je jedan drugi komentar. - Evo mene i mojih inicijalnih misli da je Bloom upoznao Kolindu - napisao je jedan korisnički račun i nasmijao mnoge zamijenivši Danicu za bivšu hrvatsku predsjednicu.

VEZANI ČLANCI:

Ovo nije prvi put da Šuput na svojem Instagramu objavljuje slike njene majke. S druge strane, njezin otac, poznati glazbeni menadžer Boris Šuput, preminuo je 2018. godine, a Maja ga se često sjeti putem društvenih mreža.   

Podsjetimo, dok ne nastupa, Maja slobodno vrijeme provodi u društvu svoje obitelji, a zajednički trenuci nerijetko završe na njezinim društvenim mrežama. Tako je bilo i krajem prošlog mjeseca, kad je jedna od najpopularnijih domaćih izvođačica objavila zajedničku fotografiju svog sinčića Blooma i majke Danice.

GALERIJA: FOTO Maja Šuput objavila zajedničku fotografiju sinčića i majke, pratitelji primjetili sličnost

1/8

Naime, Šuput je u nedjelju putem Instagram priče svoje pratitelje raznježila prizorom Blooma i Danice, a svima je posebno za oko zapelo to što unuk i baka imaju identične frizure. Vrckava 44-godišnjakinja uz fotografiju je napisala - Nedjelja. Volim te bako. - stoji uz sliku na kojoj Bloom nosi frizuru sastavljenu u punđu, jednako kao i njegova baka. Pritom im se čak i boja kose slaže. 

Ovo nije prvi put da Maja na društvenim mrežama pokazuje svoju majku, a fanovi su još ranije primjetili sličnost između nje i Danice, koja se odlično drži za svoje godine. Također, općepoznato je da se Danica izvrsno slaže sa svojim zetom Nenadom Tatarinovom, za kojeg se Šuput udala prije nešto više od pet godina.

VIDEO: Oženio se Matija Cvek: Zasjao u ružičastom odijelu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije