Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pratitelji oduševljeni

FOTO Maja Šuput otkrila koja je domaća zvijezda čuvala Blooma dok je ona spavala: 'Kolega za poželjeti'

Foto: Instagram
1/13
23.06.2024.
u 18:00

Na fotki koja je nastala u jednom hotelu nalaze se Tony Cetinski i njen sinčić Bloom. Kako je otkrila, Tony je čuvao Blooma dok je ona spavala nakon svirke.

Pjevačica Maja Šuput objavila je fotografiju iz Čepina. Na fotkama koje su nastale u jednom hotelu nalaze se Tony Cetinski i njen sinčić Bloom. Kako je otkrila, Tony je čuvao Blooma dok je ona spavala nakon svirke. - Hvala kolega @tonicetinski sto si preuzeo dadiljanje i igre bez granica jutros dok sam išla ubit oko nakon svirke 🙌🙌🙌 Kolega za poželjet - napisala je Maja na Instagramu, dok joj je Tony u komentarima ostavio emotikone ruku i srca. Pratitelje je oduševila ova fotka te su pohvalili pjevača: 'Bravo Tony', 'Svaka čast Tony' pisali su mu u komentarima.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

 

Pred pjevačicom Majom Šuput je još jedno radno ljeto puno koncertnih aktivnosti. Dok ne nastupa, Maja slobodno vrijeme provodi u društvu svoje obitelji, a zajednički trenuci nerijetko završe na njezinim društvenim mrežama. Tako je bilo i  prošli vikend, kad je jedna od najpopularnijih domaćih izvođačica objavila zajedničku fotografiju svog sinčića Blooma i majke Danice.

VEZANI ČLANCI:

Naime, Šuput je putem Instagram priče svoje pratitelje raznježila prizorom Blooma i Danice, a svima je posebno za oko zapelo to što unuk i baka imaju identične frizure. Vrckava 44-godišnjakinja uz fotografiju je napisala - Nedjelja. Volim te bako. - stoji uz sliku na kojoj Bloom nosi frizuru sastavljenu u punđu, jednako kao i njegova baka. Pritom im se čak i boja kose slaže. 
Ovo nije prvi put da Maja na društvenim mrežama pokazuje svoju majku, a fanovi su još ranije primijetili sličnost između nje i Danice. Također, općepoznato je da se Danica izvrsno slaže sa svojim zetom Nenadom Tatarinovom, za kojeg se Šuput udala prije nešto više od pet godina. 

GALERIJA Marko Grubnić puno se promijenio od početka karijere, a pogledajte kako se tada odijevao

1/21

Podsjetimo, Šuput je nedavno pozirala sa sinčićem Bloomom kojemu je stavila svoju periku na glavu. Mnogi su prokomentirali kako mališan neodoljivo podsjeća na nju, a objasnila je zapravo što stoji iza te fotografije. - Ono kad se spremaš za svirku, a dijete ti kaže: 'Mama daj da probam tvoju glavu - objasnila je Maja što ju je Bloom pitao pa je nasmijala svoje pratitelje
- "Isti mama", "Presladak", "Predivni ste" - nizali su se komentari. Podsjetimo, Maja je krenula sa snimanjem nove sezone "Supertalenta", a već se pohvalila i videozapisima sa seta te je otkrila da joj na snimanju društvo pravi upravo njen sinčić Bloom. Njena kolegica koja je također članica našeg žirija Martina Tomčić otkrila je da njih dvije zajedno idu i na set pa pokazala kako trate vrijeme do Nove TV.

VIDEO Maja Šuput koncert zapalila kombinacijom, ispod haljine nazirao se crni grudnjak

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije