Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na instagramu

FOTO Wow! Naša bivša misica (48) pozirala na plaži u minijaturnom badiću i pokazala nevjerojatnu figuru

Foto: Instagram
1/8
23.06.2024.
u 16:00

Renata je pozirala na plaži u minijaturnom, plavom, dvodijelnom badiću. Pokazala je svoju fit liniju i tako obilježila prvi dan ljeta. Brzo su joj se u komentarima nanizali komplimenti pratitelja.

Naša poznata trenerica fitnessa Renata Lovrinčević Buljan, bivša misica i majka Hajdukova vratara Borne Buljana oduševila je pratitelje novom objavom. Naime, Renata je pozirala na plaži u minijaturnom, plavom, dvodijelnom badiću. Pokazala je svoju fit liniju i tako obilježila prvi dan ljeta. Brzo su joj se u komentarima nanizali komplimenti pratitelja
''Eh što nisam taj pijesak, Bože, Bože...'', ''Mamasitaaa'', ''Najzgodnija Splićanka'', ''Prijo, baš si prekrasna'', ''Wow Renata'', pisali su joj između ostalog. 

 

U travnju je proslavila svoj 48. rođendan. Između ostalih, društvo u jednom splitskom noćnom klubu pravili su joj sin Borna Buljan, mladi vratar Hajduka, te poznata domaća influencerica i pjevačica Žanamari Lalić. Prizore i fotografije s razuzdane proslave veselo društvo odlučilo je podijeliti na društvenim mrežama.

VEZANI ČLANCI:

Slavljenica je na svojem Instagram profilu objavila video na kojem senzualno pleše uz slavljeničku tortu i svijeće, dok istovremeno nazdravlja čašom finog pjenušca. Snimci pokazuju da je te večeri u klubu vladala odlična atmosfera, a bivša misica je ples nastavila u društvu DJ-a. Svojim obožavateljima se obratila opisom pored videa.

GALERIJA Nives Celzijus nije imala grudnjak dok je 2005. godine vozila taksi u reality showu Nove TV

1/48

- 48.godina jedva prate moj tempo! - napisala je uz smijeh, pa nastavila: - 29.04. mi rođendan i već slavim cijeli vikend. Ove godine sam poželjela plesni podij i ples do jutra s mojim najmilijima. Odabrala klub Bolier koji su mi ovaj rođendan učinili nezaboravnim: ambijent, house glazbu koju je puštao DJ Madezh ,divnu hranu i piće, uslugu za 10…i da, Boiler prati moj tempo! Volim svaku svoju godinu koje su mi donijele prijatelje koji me usrećuju svojim prisustvom kao sinoć. Volim vas! - emotivno zaključuje Renata.

Podsjetimo, prije nekoliko tjedana obitelj Buljan je proslavila 19. rođendan sina Borne. Ponosna majka nikad ne propušta priliku pokazati kolika je podrška svojem sinu. Kamerom mobilnog telefona uspjela je zabilježiti trenutak u kojem mladi Buljan gasi svjećice na torti prigodno ukrašenoj nogometnim motivima, s loptom i golmanskim rukavicama. "Sretan rođendan, volimo te" poručila je uz slavljeničke kadrove svog sina. 

 Titulom Miss Universe Hrvatske Lovrinčević Buljan ovjenčana je 2000. godine, a prije osvajanja titule radila je kao spasiteljica na plaži u Brelima. Upravo taj posao doveo ju je i do audicije za Miss Universe Hrvatske. Vlasnici licence izbora za Miss Universe, bračni par Kraljević, primijetili su zgodnu spasiteljicu kako u maniri Pamele Anderson drži plutaču u ruci. Iako nije imala nikakvih očekivanja, izašla je kao pobjednica s krunom na glavi.

VIDEO Sjećate li se RTL-ova voditelja Marka Lušića? Više nije dio medijskog svijeta i iznenadit ćete se čime se sad bavi

Komentara 1

O2
Ožujak.2023
19:53 23.06.2024.

Žena je u formi, ali ljudi to joj je i posao. I ja sam u svom poslu "u formi", baš kao i puno drugih ljudi. Al ne vidim da baš pišete članke o nekom fantastičnim profesoru, odvjetnici, zubarici i sl. Molim lijepo, besplatnu reklamu treba raditi i drugima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije