U DRUŠTVU SUPRUGA

FOTO Mirna Maras Batinić u kratkim hlačicama istaknula vitke noge: 'Subotnja šetnja..'

Foto: Instagram
1/20
29.08.2024.
u 23:15

Atraktivna plavuša na ulicama Beča privlačila je poglede u vrućim traper hlačicama koje je sjajno iskombinirala s plavom prugastom košuljom.

Voditeljica Mirna Maras Batinić i njezin suprug, inženjer Željko Batinić, kraj kolovoza odlučili su provesti na putovanju središnjom Europom, točnije u glavnom austrijskom gradu Beču. HRT-ovka se najnovijim iskustvom odlučila pohvaliti na društvenim mrežama, gdje je objavila galeriju fotografija na kojima pozira sama, ali i u društvu svog dragog.

Atraktivna plavuša na ulicama austrijske prijestolnice privlačila je poglede u vrućim traper hlačicama koje je sjajno iskombinirala s plavom prugastom košuljom. Kako bi svoj outfit dodatno prilagodila ovim vrućim ljetnim danima, zavrnula je duge rukave i na glavu stavila sunčane naočale. Iz priloženih fotografija može se zaključiti kako je Mirna provela ugodno vrijeme u ovom europskom velegradu te posjetila neke njegove znamenitosti. - Subotnja šetnja po Beču na +34 - napisala je u opisu objave koju možete pogledati na poveznici ispod.

U komentarima su joj se javili pratitelji s komplimentima: - "Divan Beč, ali me zanima odakle je košulja!", "Ma kakav Beč, ti si ljepša od samog grada", "Prelijepa si, pusa velika", "Ugodna za oko", "Predivna, blistaš ženo" - pisali su Mirni koja je ovom odjevnom kombinacijom ponosno istaknula vitku liniju.

VEZANI ČLANCI:

 

Podsjetimo, Maras ne objavljuje često privatne stvari i obitelj koju je izgradila sa suprugom inženjerom Željkom Batinićem, a i djecu često skriva, no sretna voditeljica nije izdržala da ne podijeli s pratiteljima kako uživaju na odmoru.

Prvo je podijelila nekoliko fotografija iz Primoštena, gdje su posjetili brdo Gaj i Gospu od Loreta, a potom je pokazala i kako su imali vremena i za kupanje. Na jednoj fotografiji sretni par zajedno leži u plićaku mora s osmijesima na licima.

GALERIJA: Nevjerojatna figura pjevačice Sabrine Salerno (56), čiji hit 'Boys' su svi obožavali

1/13

Zatim je na Instagram Storyju pokazala i kako "brčka" noge u moru. "Ljubav je u zraku", "Zgodan par", "Slatki ste", pisali su oduševljeni pratitelji. Mirna i Željko oženili su se 2016. godine, a šestu godišnjicu braka proslavili su u rujnu. Zajedno imaju djevojčicu Meri (6), a sina Niku (13) ima iz prvog braka s Mariom Valentićem.

VIDEO: Baby Lasagna zapalio atmosferu na zadarskom Forumu, publika mu posvetila transparente

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije