nataša janjić medančić

FOTO Naša glumica pokazala kako uživa na Floridi nakon uragana Milton: 'Nitko ne zna'

Foto: Instagram
1/12
12.10.2024.
u 18:15

Nataša je tako svoje društvene mreže okupirala snimkama iz muzeja koje posjećuje, a pokazala je i kako uživa u šetnji te na plaži.

Naša kazališna, televizijska i filmska glumica Nataša Janjić Medančić i njen suprug Nenad Medančić trenutačno se nalaze u Americi, a glumica se na svojim društvenim mrežama redovito javlja i obavještava svoje pratitelje o tome što radi. Nataša je u Americi, točnije na Floridi bila i u vrijeme kada je u tijeku bila nezapamćena prirodna katastrofa prouzročena djelovanjem uragana Milton. Srećom po našu glumicu, njihova lokacija nalazi se izvan područja zahvaćenih uraganom, a to je i dokazala objavom nekoliko fotografija s plaže i u društvu obitelji te tako umirila fanove. Cijelu situaciju komentirala je u nekoliko prilika.

Naime, lijepa glumica uživa u kupanju u oceanu, a lokacija na kojoj su ona i njezina obitelj smješteni izvan je dometa zastrašujuće prirodne nepogode. "Svi mi pišete jesmo li na sigurnom. Evo nas. Tu smo. Izvan obruča opasnosti. Milton je jeziv, vijesti i apeli su svuda oko nas, realnost ljudi i područja koji će biti pogođeni jeziva je, ali evo, nismo u opasnosti kako stvari i prognoze stoje. Hvala što brinete!" napisala je glumica u Instagram priči, uz fotografiju mape Floride s područjem koje će Milton pogoditi.

Sada, kada se sve smirilo, pokazala je i kako provodi vrijeme dok joj suprug radi. Nataša je tako svoje društvene mreže okupirala snimkama iz muzeja koje posjećuje, a pokazala je i kako uživa u šetnji te na plaži, a sve možete pogledati u naslovnoj galeriji. 

Nataša je tako prošetala po događanju na kojem je tema kulinarstvo. "Nitko ne zna talijanski, ali je tema talijanska kuhinja", istaknula je na jednoj od objava. 

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, Nataša se javila i nakon što je uragan prošao. Tada je komentirala ponašanje reportera tijekom javljanja uživo tijekom uragana. – Moraš voljeti Amerikance. Uragan udara za koju minutu/sat, ali oni imaju svog reportera koji izvještava s prve crte. Evakuirali ljude iz gradova, ali mukica se drži goloruk na oluji. Svako malo ga odnese, može mu nešto doletjeti u glavu, ali on se ne da i priča li priča. Čisti egzibicionizam! - divi se glumica novinarima koji riskiraju svoj život kako bi publika dobila najnovije informacije o događajima na terenu.

GALERIJA Pogledajte kako se Martina Tomčić mijenja tijekom godina

1/54

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije