Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Boška Ban Vlahek

FOTO Opet su svi gledali u našu saborsku zastupnicu zbog ovog detalja: Iznenadila velikom transformacijom

Zagreb: Sabor raspravlja o prijedlogu rezolucije o umjetnoj inteligenciji
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
03.07.2024.
u 17:58

Boška Ban Vlahek danas je sve iznenadila velikom tetovažom na desnoj podlaktici, a nedavno je iznenadila i velikom transformacijom kada je izgubila čak 65 kilograma

SDP-ova saborska zastupnica Boška Ban Vlahek privukla je veliku pozornost na sjednici Hrvatskog sabora. Naime, Vlahek je u Sabor došla u šarenoj haljini, kojoj je zavrnula rukave te je tako otkrila kako ima veliku tetovažu na desnoj podlaktici. Saborska je zastupnica osmijehom na licu dala naslutiti kako se dobro osjeća.

Ako se prisjetimo, nedavno smo pisali i o njezinu impresivnom gubitku kilograma. "Sve je počelo prije godinu dana kad sam shvatila da moje zdravlje treba postati prioritet. Nije bilo lako, posebno uz sve obveze, ali odlučila sam da moram biti uzor svojoj djeci i pokazati im da se trud i posvećenost isplate", ispričala je zastupnica za reporter.hr.

Uz pomoć nutricionista, dobru organizaciju i podršku obitelji Boška Ban Vlahek je uspjela smršavjeti čak više od 65 kilograma, što je doista impresivan rezultat vrijedan divljenja. "Najteže je bilo pronaći vrijeme za sve, sjednice u Saboru, obveze kod kuće, pa još i vježbanje. Organizacija i podrška obitelji bili su ključni. Djeca su mi bila najveća motivacija", rekla je rođena Čakovčanka i magistrica ekonomije koja je u svom gradu završila specijalistički diplomski stručni studij Menadžment turizma i sporta.

 

FOTO Pogledajte veliku tetovažu saborske zastupnice Boške Ban Vlahek

Zagreb: Sabor raspravlja o prijedlogu rezolucije o umjetnoj inteligenciji
1/4

 

VEZANI ČLANCI:

 

FOTO Kate Middleton omiljena je članica kraljevske obitelji, ovo su njena najbolja izdanja

Zagreb: Sabor raspravlja o prijedlogu rezolucije o umjetnoj inteligenciji
1/43

Osim vidljive fizičke transformacije, gubitak kilograma saborskoj zastupnici donio je i benefite u zdravlju i ne skriva koliko se sada bolje osjeća. – Osjećam se snažnije i zdravije nego ikad prije. To mi omogućuje da još bolje obavljam svoj posao i budem prisutnija u životima svoje djece – rekla je Boška Ban Vlahek. O svojoj želi da smršavi govorila je i prije četiri godine kada je otkrila kako joj je vaga pokazala da ima 169 kilograma. Tada je odlučila kako joj je potrebna promjena i počela je vježbati i hraniti se zdravije i izbacila je iz prehrane ugljikohidrate, slatkiše i slatke napitke. 

 

VIDEO: Goran Višnjić na predstavljanju RImčevog robotaksija

Komentara 1

Avatar Stradun
Stradun
21:20 03.07.2024.

14.6.2024. objavljen je članak: "Kakva transformacija: Saborska zastupnica Boška Ban Vlahek izgubila je više od 65 kg" Danas ,nakon 19 dana, opet: "Opet su svi gledali u našu saborsku zastupnicu ..Boška Ban Vlahek ....iznenadila i velikom transformacijom kada je izgubilala čak 65 kilograma".... Je li ovo utvrđivanje gradiva? Hoće li uskoro biti i treći članak o tome kako je izgubila 65 kg.?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije