Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
22-godišnjak

FOTO Nakon Eura Joško Gvardiol uživa u Dalmaciji: U posebnom društvu provodi ljetne dane

Foto: Profimedia
1/10
03.07.2024.
u 17:28

Mladi Joško Gvardiol nakon Europskog prvenstva u Njemačkoj provodi ljetne dane u Novigradu pored Zadra u društvu samozatajne sestre Franke.

Hrvatski nogometni reprezentativac 22-godišnji Joško Gvardiol, inače i igrač Manchester Cityja ovih dana uživa u odmoru u Hrvatskoj, točnije u Dalmaciji. Joško je posjetio baku i djeda u Novigradu sa sestrom Frankom. Kao i njezin brat, tako je i Franka naslijedila sportski gen i bavi se rukometom. Nedavno je imala i promociju, a završila je Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Sveučilišta u Rijeci.

Također, brojni obožavatelji su primijetili da Joško nosi dres portugalske reprezentacije s brojem 16 koji nosi Matheus Nunes, njegov suigrač iz Manchester Cityja. Inače, popularni vatreni brzo se proslavio. Postao je član prve postave Dinama 2019. godine, a europski klubovi su ga nazivali i čudom od djeteta. Leipzig ga je 2020. platio 19 milijuna eura, a prošle godine je prešao u Manchester City za 90 milijuna eura i tako postao drugi najskuplji obrambeni igrač na svijetu, više je platio samo Manchester United Leicester Cityju za Harryja Maguirea 2019. godine kada ga je doveo za 94 milijuna eura.

 

Foto: Instagram

 

VEZANI ČLANCI:

 

1/10

 

Podsjetimo, osim Franke, Joško ima i sestru Lorenu, a nikada nisu krili da su iznimno povezani. Obje sestre starije su od Joška i njegova su velika podrška, što su pokazale i kada su ga vjerno bodrile tijekom Svjetskog prvenstva u Kataru... O Joškovu privatnom životu malo toga se zna, a ono što je sigurno jest da uživa veliku popularnost, a najveća podrška osim sestara su mu i roditelji Tihomir i Sanja Gvardiol.

 

VIDEO: Goran Višnjić na predstavljanju Rimčevog robotaksija

 

Komentara 8

Avatar Art of Noise
Art of Noise
18:48 03.07.2024.

Velebit je, definitivno, posebno društvo. Fascinantna planina.

SS
sokac sa drave
07:32 04.07.2024.

oximoron--Znaci pajdo ja sam bolestan sto zelim da igraju oni koji to sa formom zasluzuju.Ti si sa antisportskom retorikom potpuno zdrav i za to imas potvrdu od gospodina doktora.

Avatar Retro
Retro
20:54 03.07.2024.

Mlad je, bogat je... treba jako paziti jer neprijatelj nikad ne spava, a isti dolazi u različitim oblicima: žene, provod, brzi automobili, alkohol, droga, ali je to ponekad i sam ego (samodopadnost).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije