Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA SREĆE

Irena iz 'Ljubav je na selu' nakon razvoda: Ostajem sama s pilama i pumpama za bunar

Foto: RTL
1/6
03.07.2024.
u 15:47

Irena se rastala od Kamerunca Fonda i kaže: Stvarno sam se zeznula, htjela sam probati nešto novo, mislila sam kako nisam imala sreće s farmerima pa možda da potražim ljubav van Lijepe Naše...No, opet ništa

Bivša kandidatkinja showa 'Ljubav je na selu' Irena Slopšek otkrila je da se rastaje. Naime, Kamerunac Fondo za kojeg se udala navodno je prema njoj postao hladan, a onda je otkrila i da on ima curu s kojom ima dijete od dvije, tri godine. Fondo joj je ranije rekao da se iseli iz stana, vrati mami te počne raditi, a sad Irena kaže kako je izgubila vjeru u ljubav. 

 - Ostajem sama s pilama i pumpama za bunar, a na godišnji ću sa svojom pesicom Leom na pet dana. To je sve od ljubavi, pas i ja zauvijek. Kad dođem u starački dom, možda promijenim mišljenje. Zavedem dedu od 90 godina i počnem vjerovati u ljubav - rekla je sada Irena za 24 sata

VEZANI ČLANCI

- Dugo smo zajedno i ja ga čekam, a posljednja dva mjeseca je postao hladan prema meni pa sam se išla našaliti s njime i rekla mu da sam upoznala nekoga. Zanimalo me kako će reagirati, a njegova je reakcija bila napad na mene - da sam ja njegovoj curi pisala poruke i napadala je, a nisam to imala pojma. Dakle, tako sam saznala da ima nekoga, a ja ne volim biti druga, niti ne volim uzimati muškarca drugoj, a onda sam saznala da ima malo dijete - rekla je prije mjesec dana za RTL.hr i dodala da zna za njegovu prvu ženu. 

Izjavila je i da kreće s procesom razvoda. - Pričala sam s policajcem i rekao mi je da moram na sud i predati zahtjev za razvod te da ćemo to riješiti bez problema jer nemamo ništa zajedničko. Znam kako u Hrvatskoj sve funkcionira, no nisam sigurna kad je ovako...-otkrila je i dodala kako zbilja nema sreće u ljubavi.  - Samo ili ja nemam sreće ili je na mene neka baba bacila čari da nemam sreće u ljubavi. Sve mi se isto ponavlja i onda plaču za mnom, no ja ne idem nazad. Stvarno sam se zeznula, htjela sam probati nešto novo, mislila sam kako nisam imala sreće s farmerima pa možda da potražim ljubav van Lijepe Naše...No, opet ništa - kaže.

GALERIJA Velika fotogalerija s proslave rođendana Večernjeg lista: Brojni poznati uživali su na spektakularnom partyju

1/119

Komentara 3

TI
Tinček
16:31 05.07.2024.

Vjeruj u ljubav u pjesmi. Kud ti isto odma u brak. Bolje bi bilo da si se ostala družit s nekim farmerom. Mislim da bi bio pošteniji.

Avatar Medeni
Medeni
18:44 03.07.2024.

Bolje bih se osjećao da sam govno pojeo, nego što sam otvorio ovaj članak.

MA
marijanka
16:05 03.07.2024.

ma djte jeste normalni.Tko je ta Irena da o njoj toliko pisete,ne bi bolje da je miss svijeta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije