GLAMUR

FOTO Oženio se sin košarkaške legende Tonija Kukoča, pogledajte predivne kadrove s raskošnog vjenčanja

Foto: Instagram screenshot
1/20
02.09.2024.
u 11:50

Legenda Chicago Bullsa i hrvatske košarkaške reprezentacije nije propustila ovaj poseban dan te je svom sinu Marinu i snahi uputio čestitku.

Marin Kukoč, sin legendarnog hrvatskog košarkaškog reprezentativca i trustrukog NBA prvaka s Chicago Bullsima Tonija Kukoča, ovog se vikenda vjenčao sa svojom dugogodišnjom djevojkom Marcellom. Prelijepu vijest objavila je mladenka na svom Instagram profilu, gdje je u pričama podijelila niz kadrova s vjenčanja, a potom i profesionalne zajedničke fotografije s novopečenim suprugom.

"Obećavam ti da ću odabrati tebe, svaki izlazak i zalazak sunca, kroz sva godišnja doba ovog života koji imamo radost i čast provesti zajedno, u dobru i zlu, uvijek ću odabrati tebe. Volim te, ljubavi", napisala je Marcella u emotivnoj poruci pored fotografija te zahvalila svima koji su dali svoj doprinos da se ovaj poseban dan realizira. Na fotografijama možemo vidjeti da je nosila klasičnu vjenčanicu s naramenicama i otvorenim leđima, dok se Marin odlučio za plavo odijelo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marçe Ella (@marce__ella)

 Sasvim prigodno, ceremonija vjenčanja održana je u jednoj dvorani u Chicagu, a na jednoj u nizu fotografija s Marcellina Instagrama vidimo kako legendarni Toni nije propustio vjenčanje svog sina. Dapače, on je na svojim društvenim mrežama čestitao mladencima: "Toliko sam sretan zbog vas, volim vas oboje jako puno", napisao je proslavljeni košarkaš.

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, u travnju prošle godine legendarni hrvatski košarkaški reprezentativac i bivša zvijezda Chicago Bullsa, Toni Kukoč, na svom je Instagramu s obožavateljima podijelio sretnu obiteljsku vijest. Njegov sin Marin zaprosio je svoju djevojku koja je pristala udati se za njega, Toni još ima i kćerku Stelu, a najviše vremena provodi u Sjedinjenim Američkim Državama.

- Pitao ju je i rekla je da! Dobrodošla u obitelj - napisao je Kukoč na svom Instagram profilu uz fotografiju na kojoj se njegov sin nalazi sa svojom djevojkom koja na ruci ima zaručnički prsten. Njegovi pratitelji i obožavatelji u velikom broju su čestitali na ovom važnom životnom događaju.

GALERIJA: Stela i Marin Kukoč ne vole medijsku pozornost, bavili su se sportom ali odlučili su se za karijere izvan sporta

1/7

Inače, Marin i Stela ne vole medijsku pozornost i iako su krenuli sportskim putem, nisu postali vrhunski sportaši, a o svojoj djeci Kukoč nam je pričao nedavno u intervjuu koji je dao za Večernji. – Meni je najvažnije da su oni sretni i da su to normalne osobe. I nisu oni trebali trenirati sport zato što im je otac bio poznati sportaš, nego zato što je i sport sredstvo razvoja osobe. Uostalom, Marin je dobio stipendiju na prestižnom biznis koledžu University of Pennsylvania na račun košarke, a Stela pak zahvaljujući odbojci na Miami Universityju u saveznoj državi Ohio. Marin danas radi u marketingu jedne softverske kompanije, a Stella je nastavnica u školi za djecu s posebnim potrebama s upisanim magisterijem iz psihologije te trenerica odbojke – rekao je tada Kukoč.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Orao
Orao
12:29 02.09.2024.

Gledam najava za Dražena na TV neki film....super nek bude...međutim naš najbolji igraš svih vremena bez premca je zasigurno Toni, uz berbu prstenja, tolike nagrade, tolike klubove za koje je igrao, nitko drugi, pa ni Dražen se ne mogu mjeriti....nek se nitko ne uvrijedi

NI
nikola612
12:02 02.09.2024.

Toni je naš ponos svugdje u svijetu, za razliku nekih poput rađe.

Avatar Caliban
Caliban
13:03 02.09.2024.

Toni živi američki san. Sretno cijeloj (i široj) obitelji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije