Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zagrebačka Arena

FOTO Pogledajte atmosferu s koncerta Ace Pejovića: Zaljubljeni uživali do sitnih sati

Zagreb: Koncert Ace Pejovića u Areni
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/21
15.02.2024.
u 08:28

Srpski pjevač Aco Pejović sinoć je nastupio u zagrebačkoj Areni, točno na Valentinovo, a koncert se rasprodao do posljednjeg mjesta. U nastavku pogledajte atmosferu s ovog koncerta.

Najveći ljubavni koncert sinoć je u zagrebačkoj Areni održao regionalni superstar narodne glazbe Aco Pejović i uspio nadmašiti nemoguće - vlastiti uspjeh otprije točno godinu dana kada je prvi put rasprodao najveću koncertnu dvoranu u Hrvatskoj i tri i pol sata držao dvadeset tisuća posjetitelja u glazbenom deliriju. 

Ponovio je to drugo Valentinovo za redom, a tisuće obožavateljica i obožavatelja svih generacija u glas su pjevali s njim do posljednjeg daha. Slavlje ljubavi i žena u režiji omiljenog glazbenika iz susjedstva proželo je dvoranu emocijama od prve pjesme "Jednom se živi", s kojom je započeo ljubavnu rapsodiju svojim mega hitovima koji diraju u srce. Njegova nepresušna energija i specifičan vokal šarmiraju publiku gdje god se pojavi, a omiljeni pjevač im se odužuje u potpunosti. Dan zaljubljenih upravo zato Aco Pejović odabrao je za vrhunac nove hrvatske turneje - želio je na godišnjicu prvog zagrebačkog trijumfa zahvaliti publici na ljubavi kojom ga neprestano obasipa.

Nije tajna da je Aco omiljeni pjevač našim nogometnim šampionima Luki Modriću i Dariju Srni, a Modrićeva supruga Vanja cijeli je koncert provela na videopozivu s Pejovićevom suprugom Biljanom. "Velika mi je čast što sam večeras ponovno nastupao u ovom divnom gradu. Hvala vam divni ljudi, neka vam je sretan Dan zaljubljenih i neka vas prati ljubav i zdravlje. Ljubim vas i volim od srca", poručio je emotivni Pejović. Na vrhuncu koncerta, Aci se kao poseban gost pridružio njegov dragi prijatelj i kolega, pop zvijezda Saša Kovačević, s kojim je otpjevao pjesmu Olivera Dragojevića "Bez tebe", koja je publiku bacila u delirij. Potom je Saša je izveo svoja velika tri hita, "Slučajno", "Noć do podne" i "Živim da te volim".

Zagreb: Koncert Ace Pejovića u Areni
1/21

 

VEZANI ČLANCI:

 

Nastavio je zatim Pejović nizati svima znane hitove i da se pitalo publiku i njega, koncertu nikad ne bi došao kraj. Nakon posljednjeg povratka na bis velikog kavalira i markantnog glazbenika kojega je ispratila uz gromoglasni aplauz, publika je sporo, ali zapjevano i nasmijano izlazila iz Arene uz komentare kako bolji Dan zaljubljenih u metropoli nisu mogli poželjeti, a za odabrane VIP goste after party u zagrebačkom River Pubu potrajao je do jutra uz nastup energičnog benda Barabe koje je baš Aco osobno odabrao da s njime dočekaju zoru. 

Od skromnog pjevača u jednoj pizzeriji do i dalje jednako skromnog izvođača koji uživa status najveće regionalne zvijezde narodne glazbe prošlo je više od trideset godina. Njegovu jednostavnost, iskrenu emociju i nevjerojatnu moć da glasom dira dušu, publika prepoznaje i nagrađuje u svim najvećim dvoranama u regiji. Prošle je godine Aco na kraju prve trijumfalne noći u našoj metropoli obećao publici da će se ponovno vratiti, a nakon sinoćnje maestralne reprize može se slobodno reći da će zagrebačka publika i Aco Pejović i svako iduće Valentinovo provesti zajedno - neumorni u pjesmi, plesu i ljubavi.

 

VIDEO: Supruga Davora Gopca je balerina, skinula se u haltere u njegovu spotu: Zajedno su više od 30 godina

 

Komentara 1

Avatar Moodleen
Moodleen
17:47 15.02.2024.

Jel bude u ovoj "državi" do kraja godine nastupil i koji pjevač iz civilizacije? Koliko je samo naših sinova, nečijih očeva, a i kčeri, majki... dalo svoje živote za ovaj jad?!! Jad kojim upravljaju plenkoševići, pupavci, šipražja, kakajtaziji.... a Dudeki šute. Do kad?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije