Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poduzetnik

FOTO Pogledajte kako je Nenad Tatarinov izgledao prije nego je upoznao Maju Šuput! Prepoznali bi ga rijetki

Foto: Instagram screenshot
1/12
22.06.2024.
u 12:30

Suprug Maje Šuput je promijenio imidž od 2015. godine, a mi smo pronašli njegove starije fotografije...

Jedna od najpopularnijih domaćih pjevačica Maja Šuput intrigira javnost svojim privatnim životom, pa tako i preslatkim sinčićem Bloomom i suprugom Nenadom Tatarinovim. Prije nego je Šuput upoznala supruga, Nenad Tatarinov bio je generalni direktor D-resorta u Šibeniku 2015. godine. 

Iako i danas njeguje sličan imidž, te ga najčešće možemo vidjeti u odijelima i kravati, Nenad je tada izgledao poprilično drugačije. Njegovo lice nije krasila brada, a kosa mu je bila tamnija i drugačije stilizirana. Ono što je definitivno ostalo isto jest njegov elegantan stil. 

Inače, Maja je nedavno za radio Happy FM ispričala kako je upoznala supruga Nenada. - Nenad je bio direktor hotela u Šibeniku, jednog novog, a ja kao hotelijer po struci i valjda najveći putnik na svijetu, čim čujem da se otvorio novi hotel, a da je super, tražim da tamo spavam, u Hrvatskoj. Kako svaki vikend pjevam, uvijek pikiram neki hotel. Ja sam baš stvarno jako opsjednuta s hotelima - priznala je popularna Zagrepčanka. Prisjetila se kako je stigla u novi hotel u Šibeniku i Nenad ju je došao pozdraviti što je zapravo sasvim uobičajeno kada dođe VIP gost.

 

FOTO Pogledajte kako je Nenad Tatarinov izgledao prije nego je upoznao Maju Šuput

1/11

 

- Naravno da ga nisam uopće doživjela jer me svaki put netko dođe pozdraviti nego je nevjerojatno dobro mirisao. Nisam znala tko me došao pozdraviti i pitam na recepciji tko je gospodin koji me pozdravio. Kažu oni da je to direktor hotela. Bože, što čovjek dobro miriši - ispričala je simpatična Maja te nastavila:

 

VEZANI ČLANCI:

 

- I tek treće godine ja bila slobodna, on bio slobodan. Imala sam slobodnu noć, bila sam s prijateljicom i pozvao nas je na zabavu na bazenu ispred hotela. Mi smo došle. I valjda smo i on i ja osjetili tu neku kemiju. On je ponovno onako mirisao. I tu je on skužio da sam ja OK kad mi se počeo udvarati. I boga mi, on je primio i nije više pustio. Uzela direktora. Hotel ću si očigledno izgraditi sama jednog dana - ispričala je zanimljivo pjevačica.

Podsjetimo, par se vjenčao u svibnju 2019. u Istri, a 17. ožujka 2021. Maja je rodila sina Blooma u Klinici za ginekologiju i porode u Petrovoj u Zagrebu.

 

VIDEO: Matej Meštrović javio se prije probe s gudačima milanske Scale

Komentara 1

SA
Sarma
10:18 23.06.2024.

Isuse bože .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije