Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odlična inspiracija

Želite smršavjeti do godišnjeg? Evo što jede Mirna iz 'Života na vagi' koja je skinula više od 50 kg

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/12
22.06.2024.
u 09:00

Mirna često na društvenim mrežama pokazuje što jede, a ovo su samo neka od jela koja joj pomažu da ostane fit. Posavec je otkrila što jede kad joj se ne da kuhati, a to je posebno zanimljivo za velike vrućine koje trenutačno svi osjećamo.

Svi obožavatelji showa ''Život na vagi'' sigurno se sjećaju Mirne Posavec koja je u četvrtu sezonu showa ušla sa 135,1 kg. Da se sa suvišnim kilogramima odlučila opako obračunati, dokazala je već i u samom showu jer je ostvarila gubitak od 51,8 kilograma te se u finalu pojavila s 83,3 kilograma, a na svom je izgledu marljivo nastavila raditi i nakon showa. 
Mirna često na društvenim mrežama pokazuje što jede, a ovo su samo neka od jela koja joj pomažu da ostane fit. Posavec je otkrila što jede kad joj se ne da kuhati, a jelo je nazvala 'Random ručak'

Integralna tortilja
Jaja
Pureća šunka
Malo pasirane rajčice
Kajenska paprika
Češnjak
Origano
Sol
+ ukiseljena paprika

 

Bivša kandidatkinja ima i poseban recept za one koji ne mogu živjeti bez pizze. 
Vege pizza 

Kad poželim malo promijeniti prehranu, kad mi je dosta mesa, onda si napravim jednu ovakvu pizzu. Tijesto je jednostavno, tanko i lagano pa do izražaja dođu dodaci koje možete sami odabrati.
Sastojci:
jaje M
25 g mljevenih zobenih pahuljica
30 g grčkog jogurta
5 g praška za pecivo
prstohvat soli

50 g Thai Salsa (grilani patlidžan, rajčica i sezam)
50 g Power Trapi 
50 g Power Mozza 
šaka rukole
15 g Power Mixa (mješavina sjemenki i orašastih plodova)
Postupak:
Istucite jaje te ga pomiješajte s mljevenim zobenim pahuljicama, praškom za pecivo, grčkim jogurtom i prstohvatom soli. Smjesu stavite na papir za pečenje i pecite 7-8 min na 180°C.
Izvadite iz pećnice, premažite Thai salsom, a na nju stavite narezane ili naribane Power Trapi i Power Mozza sireve (odlično se tope).
Vratite u pećnicu na par minuta da se sirevi otope.
Kad je pizza gotova, na vrh dodajte rukolu i Power Mix koji će dodati hrskavost jelu. 

 

Podijelila je recept i za jednu šarenu zdjelicu. Jelo izgleda vizualno primamljivo, a pozitivno je i to da je zdravo. 
- krastavac i rajčice začinjeni jabučnim octom i maslinovim uljem
- pureća prsa pečena na kokosovom ulju začinjena češnjakom i kajenskom paprikom
- butternut tikva pečena na papiru za pečenje, dodala sam malo maslinovog ulja, sol, origano, češnjak i kajensku papriku

 

Nedavno je prokomentirala kako je to izgledalo nakon što je izašla iz showa. 

- Moj povratak u stvarnost je izgledao tako da sam se vratila svom studiju. Nastavila sam s navikama koje sam naučila u kući. Držala sam se prehrane, naravno dozvolila sam si da pojedem stvari koje nisu bile u jelovniku jer nisam htjela da do kraja života ispaštati i trpjeti to da ne mogu jesti sve. Držala sam se treninga i to je to - rekla je Mirna za RTL.hr
Dodala je i da ništa nije prekrižila iz svog jelovnika, te da jede sve. 
- Nisam ništa prekrižila. Jedem sve. Ne prežderavam se, ne liječim svoje emocije hranom. Jedem burger, pizzu, volim to i neću si uskraćivati nešto što volim.

FOTO Pogledajte kakva je atmosfera bila na raskošnom vjenčanju vlasnika Sokol Marića i 45 godina mlađe Kolumbijke

1/23

Nedavno je priznala da je bila na operaciji skidanja viška kože.
- Skidanje 55 kilograma je ostavilo traga na mom tijelu. Višak kože je ostao. Operacija je bila jedino rješenje jer se ta koža neće povući. Skidali su mi višak kože s trbuha, grudi i ruku. I to je trebalo napraviti jer se nisam dobro osjećala u svojoj koži. Osjećala sam kao da me nešto veže uz staru Mirnu koja je imala raznih problema. Sada nisam ta osoba koja je ušla u show i zauvijek sam raskrstila s tom Mirnom koja je ušla unutra onog dana kada je skinuta koža s mene.

VEZANI ČLANCI:

 

 

Priznala je Mirna ranije da su je boljele uvrede zbog njene težine, a jedan komentar posebno joj se urezao u pamćenje. – Srušio mi se svijet kad su mi rekli da ću uvijek biti debela. U tom trenutku sam se osjećala kao da mi je zabijen nož u srce – izjavila je tada. 

VIDEO Maja Šuput koncert zapalila kombinacijom, ispod haljine nazirao se crni grudnjak

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije