Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VJENČANJE GODINE

FOTO Princ William na vjenčanje prijatelja milijardera stigao bez Kate Middleton

Foto: Profimedia
1/10
07.06.2024.
u 20:45

Sin kralja Charlesa dobar je prijatelj Hugha Grosvenora, čije bogatstvo se procjenjuje na desetine milijardi funti, što mladoženju stavlja na vrh britanskih milijardera mlađih od 40 godina.

Danas se održava takozvano 'vjenčanje godine', na kojem vojvoda od Wesminstera Hugh Grosvenor (33) ženi novopečenu vojvotkinju Oliviju Henson. Svečanosti u katedrali Chester prisustvovali su brojni uglednici iz britanskog javnog života, a jedno od zvučnijih imena bilo je ono princa od Walesa, Williama

Sin kralja Charlesa dobar je prijatelj mladoženje, čije bogatstvo se procjenjuje na desetine milijardi funti, što Grosvenora stavlja na vrh britanskih milijardera mlađih od 40 godina. Također, vojvoda od Wesminstera kum je princa Georgea, najstarijeg sina princa Williama, pa nije ni čudo da se prijestolonasljednik pronašao u odabranom društvu 400 uzvanika. Fotografiju s vjenčanja možete vidjeti ispod

Foto: Profimedia

Kako prenosi britanski sky news, vojvoda je na svoje glamurozno vjenčanje stigao u zelenom Land Roveru iz kojeg je mahao prisutnima, dok je mladenka dovezena u staromodnom Bentleyju iz 1930. godine, originalno pravljenom za osnivača ove automobilske kompanije W.O. Bentleyja. Ceremonija je započela oko podneva, a uzvanici su se nakon završetka zaputili prema Eaton Hallu, gdje su uživali u luksuznom prijemu i vsadbenoj torti od limuna. 

VEZANI ČLANCI:

Uz princa Williama, na vjenčanju se pojavila i princeza Eugenie. Međutim, među prisutnima nisu bili princ Harry i princeza Kate Middleton. Naime, princeza od Walesa trenutačno se oporavlja od preventivne kemoterapije, nakon što joj je početkom godine tijekom rutinske operacije abdomena dijagnosticiran rak te je odstupila sa svih kraljevskih dužnosti da bi se posvetila liječenju. Samim time, njezin nedolazak na vjenčanje obiteljskog prijatelja smatra se opravdanim. 

S druge strane, i princ Harry je bio pozvan na vjenčanje godine u Velikoj Britaniji, no on je odbio poziv.  Princ i vojvoda složili su se da bi Harryju bilo teško doći na ovu svadbu, pogotov jer će se na njoj pojaviti i njegov stariji brat, a između njih vladaju napeti odnosi. Ovim potezom izbjegli su svađu i lošu energiju između dva brata među kojima još uvijek traje svađa, te sada neće moći zasjeniti ovaj, mladencima i njihovim obiteljima važan, događaj svojim razmiricama.

GALERIJA: Princ William ozbiljno zabrinuo javnost i prisilno otkazao još jedno putovanje, a gdje je Kate?

1/30

Podsjetimo, William je nedavno u rijetkom javnom komentaru o princezi od Walesa izjavio da se njegova supruga "osjeća dobro". Ured kraljevskog para rekao je da neće redovito objavljivati informacije o njezinu zdravstvenom stanju i da se princeza neće vratiti javnim dužnostima sve dok joj liječnici ne kažu da je dovoljno dobro da to i učini. Međutim, tijekom posjeta bolnici na otočju Scilly, pokraj obale Cornwalla na jugozapadu Engleske, princ William (41) odgovorio je da je njegova supruga "dobro".

VIDEO: Maja Šuput koncert zapalila kombinacijom, ispod haljine nazirao se crni grudnjak

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije