Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNENADNI POSJET

Poznati pjevač stigao u susjedstvo: hoće li posjetiti i našu obalu?

Foto: Instagram
1/5
07.06.2024.
u 19:15

S obzirom na njegove objave i činjenicu da ga netko drugi fotografira, jasno je da Jonas odmor ne provodi sam, no zasad nije poznato s kim dijeli romantične crnogorske večeri.

Popularni američki glazbenik i član sastava Jonas Brothers, Joe Jonas (34), svoj odmor odlučio je provesti na Jadranu. Ipak, bivši suprug glumice Sophie Turner (28), za svoju destinaciju nije izabrao Hrvatsku, već posljednje dane proljeća provodi u nešto južnijim krajevima.

Naime, pjevač je putem svog profila na Instagramu podijelio galeriju fotografija iz crnogorskog odmarališta Portonovi, gdje uživa u ponudi luksuznog hotela. Pritom je objavio i nekoliko videozapisa na kojima se budi u apartmanu s pogledom na prirodu i degustira mediteranske specijalitete uz pogled na zalazak sunca. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by J O E J O N A S (@joejonas)

- Crna Gora apsolutno oduševljava - napisao je u opisu objave, nakon čega su mu se ubrzo javili mnogobrojni fanovi: - "Dobrodošao u Crnu Goru", "Tako je dobro vidjeti te sretnog", "Naša simpatija iz djetinjstva reklamira naš rodni grad" - neki su od komentara oduševljenih obožavatelja.

S obzirom na njegove objave i činjenicu da ga netko drugi fotografira, jasno je da Jonas odmor ne provodi sam, no zasad nije poznato s kim dijeli romantične večeri. Budući da su prošle godine u ljepotama hrvatskog mora uživali Beckhamovi, a prije njih brojne druge velike zvijezde, nije isključeno da će 34-godišnji pop pjevač uskoro posjetiti i Lijepu Našu, pogotovo jer su Joe i David dugogodišnji prijatelji.  

VEZANI ČLANCI:

 

Podsjetimo, član pop grupe Jonas Brothers nakon četiri godine braka razveo se od glumice Sophie Turner. Par je prohodao 2016. godine, a vjenčali su se tri godine kasnije u Las Vegasu. O detaljima glamurozne svečanosti pisali smo u periodu njezinog održavanja 

Naime, nakon što je par napustio Billboard Music Awards, gdje je Joe nastupio sa svojom braćom, Nickom i Kevinom, zaputili su se u jednu kapelicu u Las Vegasu. Vijest je prvi objavio Diplo, svjetski poznati DJ, koji je na svom Instagram profilu objavio story na kojem lijepa glumica ulazi u crkvu u dugoj bijeloj haljini.

Diplo je cijelu ceremoniju počeo snimati uživo, a obožavateljima nije trebalo dugo da shvate o kojem je poznatom paru riječ. Turner, poznata po ulozi u seriji "Igra prijestolja", ušla je u kapelicu u pratnji prijatelja s kojima je prethodno bila na dodjeli nagrada. Pokrivena velom, Sophie je do oltara hodala uz zvukove pjesme "Speechless", koju je izveo popularan country dvojac, Dan + Shay.

GALERIJA: Znate li tko je ovo? Bila je mnogima omiljena bucka, danas ima 55 godina i nikad nije bila mršavija

1/20

DJ, koji je svima obznanio sretnu vijest, nije bio samo gost na svadbi, već je bio zadužen za i dobru glazbu, što je na Instagramu snimio mladoženja, Joe Jonas. S obzirom na to da je vjenčanje održano u Vegasu, obred je predvodio ni manje ni više nego lažni Elvis.

Glumica iz serije 'Igra prijestolja' je vijest o zarukama s članom popularne grupe Jonas Brothers najavila u listopadu 2017. godine, a vjenčanje u Vegasu nitko nije očekivao. Brakorazvodna trakavica započeta je u rujnu 2023. godine, a najveći spor vodio se oko skrbništva nad njihove dvije kćerke, Wille i Delphine.

VIDEO: Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta u crkvi sv.Ignacija

  
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije