NA INSTAGRAMU

FOTO Romantični prizori! Saborski zastupnik i glumica javili se s odmora u Rimu: 'Putnici'

Foto: Instagram screenshot
1/10
12.08.2024.
u 19:10

Kristina Krepela podijelila je fotografije s Marinom Miletićem koje su snimili u Italiji.

Glumica Kristina Krepela u vezi je sa saborskim zastupnikom Marinom Miletićem, a par se sad javio s odmora te podijelio brojne romantične prizore. Naime, njih dvoje uputili su se u romantičnu Italiju te su otkrivali Rim. Često su se i javljali te dijeli sve što ih je oduševilo. Glumica je sada pokazala album fotografija na kojemu je pokala neke trenutke putovanja. "Rimski putnici", poručila je pored te pokazala kako su šetali, uživali u društvo jedno drugoga te u talijanskoj kuhinji.

Par često dijeli romantične prizore te zajedničke avanture i fotke na društvenim mrežama i ne skrivaju koliko su zaljubljeni i koliko uživaju.

Inače, za njihovu se vezu saznalo u svibnju 2022. godine nakon što se neko vrijeme nagađalo o njihovoj ljubavi, fotografije iz zajedničke šetnje gdje se drže za ruku potvrdile su tada njihovu vezu. Ni Kristina ni Marin nisu bili tada raspoloženi dati izjave o svom ljubavnom statusu, ali ubrzo su zajedno počeli dolaziti na društvena događanja na kojim nisu skrivali koliko su zaljubljeni. Često ih se može zajedno vidjeti u šetnji centrom Zagreba, a na društvenim mrežama redovito komentiraju jedno drugome objave i objavljuju zajedničke fotografije. 

Objavili su tako početkom godine i kako su na neobičan način zakoračili u 2024. godinu.  - Prvo novogodišnje kupanje. U molitvi da sve što ne valja ispere more, kako bi sve ono što vrijedi raslo u cijeloj novoj godini. Vjerujem u dobro, vjerujem da će dobro i ljubav pobijediti. Dragi naši sretna nova godina - poželio je svojim pratiteljima na Instagramu Miletić. Kristina je u svojoj objavi dodala i video i pokazala kako pliva u moru te je napisala: - Prvo kupanje u 2024! Neka bude godina u kojoj mir vlada svijetom a smijehom se ori svaka soba. Neka čuda budu svakodnevna pojava a ljubav neka ispunjava sva srca. Neka nam je svima radosna i čarobna 2024. godina!  Vidjet ćete, bit će to jedna lijepa, važna i čarobna godina.

VIDEO Nevjerojatni prizori iz Imotskog! Thompson održao samostalni koncert nakon dvije godine pauze

 

Komentara 5

LJ
ljudemisi
20:51 12.08.2024.

Paraziti nebitni.

Avatar morski
morski
19:57 12.08.2024.

Brzo si se snašao, aaa

Avatar Certilian
Certilian
20:02 12.08.2024.

a dobrano je i plaća skočila...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije