PRAVI SPEKTAKL

Pogledajte najsmješnije reakcije na nastup Toma Cruisea (62) na Olimpijskim igrama: On je vampir

Ceremonies - Paris 2024 Closing Ceremony
Foto: Phil Noble/REUTERS
1/9
12.08.2024.
u 09:33

Tom, danas 62-godišnjak, publiku je bacio u trans i potpuno ukrao pozornost gledatelja, što u Parizu, što onih koji su ovaj događaj gledali na televiziji. To se vidi i po reakcijama na društvenim mrežama, jer mnogi su požurili na X, bivši Twitter, kako bi izrazili svoje oduševljenje.

Na službenom zatvaranju Olimpijskih igara u Parizu 2024. pojavio se glumac Tom Cruise koji se spustio užetom na stadion tijekom podizanja američke zastave i pjevanja američke himne. Tom, danas 62-godišnjak, publiku je bacio u trans i potpuno ukrao pažnju gledatelja, što u Parizu, što onih koji su ovaj događaj gledali na televiziji. To se vidi i po reakcijama na društvenim mrežama jer mnogi su požurili na X, bivši Twitter kako bi izrazili svoje oduševljenje. Nakon što se Cruise spustio užetom, uzeo je zastavu pa ''krenuo'' na motoru u Los Angeles, a tamo je u unaprijed snimljenoj sekvenci pozirao pokraj znaka Hollywood. 

 

"Ne mogu ni zamisliti koliko Cruise plaća životno osiguranje", samo je jedna od šala na X-u.

"Tom Cruise ima 62 godine. Ja imam 25", napisao je korisnik te društvene mreže. 

 

"Tom Cruise je vampir i nitko me ne može uvjeriti suprotno", još je jedan od komentara. 

 

"Tom Cruise ovo je napravio samo zato da može stajati pokraj Simone Biles i izgledati kao div prvi put u svom životu", dodao je još jedan korisnik. 

 

"Tom Cuise sa 125 godina na zatvaranju Olimpijskih igara", napisao je korisnik te dodao video. 

 

Reakcije se još uvijek nižu, a ovo su samo neke od njih. 

 

 FOTO Pogledajte spektakl na Hipodromu: Ed Sheeran oduševio 70.000 obožavatelja 

Ceremonies - Paris 2024 Closing Ceremony
1/23

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije