PREDIVNI PRIZORI

FOTO Sonja Kovač objavila važan trenutak za njenu kćerkicu, pratitelji oduševljeni

Foto: Instagram
1/17
30.08.2024.
u 07:45

Sonja je početkom svibnja postala mama djevojčice kojoj su ona i njezin partner Goran dali ime Bella May. Kovač se za dugogodišnjeg partnera zaručila 2022. na Maldivima.

Influencerica Sonja Kovač posljednjih nekoliko mjeseci svoje je Instagram profil ispunila objavama njezine malene kćerkice Belle May. Ponosna mama uživa u svakom trenutku sa svojom mezimicom i rado ih dijeli s mnogobrojnim pratiteljima, pa je tako iste obavijestila o prvom kupanju tromjesečne djevojčice.

Kovač je na Instagramu objavila galeriju fotografija s obiteljskog ljetovanja u Savudriji, a njoj i Belli May društvo je pravio suprug i otac Goran. - Pao je naš prvi kupanjac! Koja fotkica vam je naj? - stavila je influencerica u opis objave u kojoj vidimo malenu kćerkicu kako se brčka u morskom plićaku i bazenu. - "Predivna", "Ajoj. Preslatko. Ljubav mala, slatka", "Uživajte drage moje", "Mala slatkica", "Koja divota" - pisali su pratitelji koji se slažu kako im je najljepša fotografija ona zadnja, na kojoj se nalaze majka i kći u krupnom planu. Sve fotografije možete pogledati na poveznici ispod.

Podsjetimo, nakon što je postala majka malene djevojčice, Sonja se fokusirala na dijeljenje savjeta i iskustava iz majčinstva. U najnovijem videozapisu otkrila je detalje s kojima se mogu poistovjetiti i mnoge druge majke.

VEZANI ČLANCI:

Naime, Kovač je na društvenoj mreži Tik Tok objavila snimak te u opisu napisala: - Ja želja više nemam, najljepši poklon na svijetu sam već dobila! - stoji uz kadrove Sonjine malene kćerkice Belle May koja u haljinici spava u kolijevci dok njezina neispavana mama u zamrljanoj duksi i s razbarušenom kosom ispija kavu iz šalice. Influencerica je situaciju opisala ovako: - Iza svake okupane, dotjerane i mirišljave bebe, stoji majka koja izgleda kao skitnica! - našalila se na svoj račun 44-godišnjakinja.

Novopečenoj majci u komentarima su se ubrzo javili pratitelji: "Viki je postala mama", "Baš ti se vidi koliko si sretna", " Ma super izgledaš", "Nisam sama", "Ima nas", "Ti si kraljica" - pružali su potporu i suosjećanje tijekom ovog perioda privikavanja. Inače, Sonja je djevojčicu dobila s dugogodišnjim partnerom Goranom Mandićem, za kojeg se, nakon 10 godina veze, 2022. zaručila na Maldivima.

GALERIJA: FOTO Sonja Kovač pokazala odličnu figuru samo dva mjeseca nakon poroda i kako s obitelji uživa na moru

1/26

Sonja je početkom svibnja postala mama djevojčice kojoj su ona i njezin partner Goran dali ime Bella May. Samo si ti još nedostajala. 10. 5. 2024. najljepši dan u našim životima, naše maleno čudo", napisala je influencerica uz kćerinu fotografiju na Instagramu nekoliko dana nakon što je malena došla na svijet.

VIDEO: Baby Lasagna zapalio atmosferu na zadarskom Forumu, publika mu posvetila transparente

Ključne riječi

Komentara 1

NN
nnik
08:54 30.08.2024.

Meni nije jasno tko je ta osoba i zašto nas se stalno maltretira s njom!!??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije