Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMPRESIVNE GRAĐEVINE

FOTO Stjepan Hauser izgradio vilu do mora, a oni dvoje žive u 1500 kvadrata! Luksuz o kojem svi sanjaju

Foto: Instagram
1/6
03.07.2024.
u 19:08

Prisjetili smo se najistaknutijih nekretnina hrvatskih uspješnih i poznatih lica među kojima su se pronašli Stjepan Hauser, Severina Vučković, Nina Badrić, Vedran Ćorluka i Franka Batelić.

Često se divimo luksuznom uređenju kuća stranih zvijezda, no ipak nije tajna da i poznati te uspješni Hrvati imaju impresivne domove u koje su nam u nekoliko navrata dopustili i da zavirimo. U nastavku smo sastavili popis nekretnina poznatih osoba s domaće javne scene...

 

Severina Vučković

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)


Definitivno jedna od najpopularnijih pjevačica Severina Vučković rijetko dijeli fotografije svog splitskog stana na Žnjanu, no nekoliko puta je ipak napravila tu iznimku te za blagdane ili neka pogodna slavlja bi ih i objavila na društvenoj mreži Instagram. Tako smo nekoliko puta imali priliku i zaviriti u djelić njezina doma, kada je pozirala s majkom Anom, najvećom joj podrškom. Tako je na Instagramu pokazala ključne komade namještaja i otkrila svima da je sve uređeno s puno ukusa. 

 

Nina Badrić

 

Foto: instagram


Glazbena diva Nina Badrić ponekad uhvati slobodnog vremena od nastupa, a ova Zagrepčanka ljeti voli otputovati na Hvar, točnije u svoju vikendicu u Jelsi. To mjesto zove svojim drugim domom, a nekoliko ga je puta pokazala i na društvenoj mreži Instagram. Pokazala je svoju predivnu tirkiznu kuhinju, u dnevnom boravku pak dominira crvena boja, a kuća joj obiluje cvijećem i mirisnim svijećama. Dosita se osjeti ugođaj topline... Pjevačicu su mnogi pohvalili kako ima odličan ukus za uređenje doma, a sve je definitivno i skladno u njezinu raju na otoku. 

 

Foto: instagram

 

VEZANI ČLANCI:

 

Franka Batelić i Vedran Ćorluka

 


Naša glazbenica i bivši nogometni reprezentativac uživaju u svojoj luksuznoj vili od 1500 četvornih metara, a u njoj uživaju Franka, Vedran te njihovo dvoje djece – sinčić Viktor te kćerkica Greta, baš kao i njihov obiteljski psić. Njihova je vila procijenjena na više od dva milijuna eura, pisali su svojedobno domaći mediji, a Franka s vremena na vrijeme zna objaviti pokoji detalje njihove luksuzne vile o kojoj drugi definitivno mogu samo sanjati. Dala je uvid u neutralne stepenice i nesvakidašnje vaze, a dok je uživala s kćeri, pokazala je dnevni boravak. Vila je rad arhitekata Zorana Zidarića i Tomislava Ćurkovića, a bila je nominirana za nagradu Drago Galić, koja se dodjeljuje za najuspješnije godišnje ostvarenje na području stambene arhitekture. 

 

Stjepan Hauser

 

Foto: Instagram


Svjetski poznati violončelist Stjepan Hauser redovito objavljuje fotografije i videe prekrasnih krajolika. U blizini Pule ima vilu, a prije nekoliko godina pokazao je to moderno zdanje. Nekretnina je prvi red do mora, a ima i bazen, zelene površine oko kuće, ali i teren s pijeskom za odbojku. – Konačno sam našao neku svoju oazu mira. Osam godina smo bili na turneji po svijetu, konstantno, jurnjava, ludnica, nikad vremena za sebe, da predahneš, da udahneš, malo da se okreneš sebi i da počneš malo da uživaš u svemu stečenom. Uzalud sav uspjeh i sva lova ovog svijeta ako ne stigneš uživati u tome. I ja sam odlučio da napokon počnem živjeti život onako kako treba – otkrio je jednom prilikom za IN magazin. Svoj dom Stjepan je svojedobno nazvao i svetim mjestom te kako je njegovo "pravo sidro" zapravo u Istri, gdje je prohodao i odrastao.

 

FOTO Pogledajte kako izgleda luksuzna vila Stjepana Hausera

1/4

 

 

VIDEO: Goran Višnjić na predstavljanju Rimčevog robotaksija

Komentara 10

SU
SULUD
06:18 04.07.2024.

Da se ne zaboravi. Severina i većina celebritya koji posjeduju vile prvi red do mora je 2020-2022 uzela 4000 kn državne pomoći zbog Covida. To nemojte nikada zaboraviti

BI
billynik
20:03 03.07.2024.

Seve, zato dijeli video uratke s broda.

TR
Tripoli
22:29 03.07.2024.

Baš tužno..imaš sve al u biti nemaš s kime to dijeliti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije