napad svim sredstvima

FOTO Trumpovi protivnici objavili eksplicitne fotografije njegove supruge: 'Želite ići nisko?'

Foto: Reuters/Pixsell
1/17
26.07.2024.
u 17:10

Javnost sada očekuje odgovor iz Trumpovog tabora. Još uvijek nije poznato što bivši američki predsjednik sprema, no jedno je sigurno - kocka je bačena i kandidati za Bijelu kuću ne biraju sredstva kojima će destabilizirati drugu stranu.

Izborna kampanja za novog predsjednika Sjedinjenih Američkih Država u punom je jeku, a borba između republikanaca i demokrata dodatno se zahuktala nakon objave aktualnog predsjednika Joea Bidena da povlači kandidaturu za novi mandat. Novi protivnik republikanskom kandidatu Donaldu Trumpu prema svemu sudeći Bidenova je zamjenica Kamala Harris, koja se već suočava sa seksističkim napadima Trumpovih pristaša. No na odgovor oponenata nije se trebalo čekati dugo. Naime, nikaragvansko-američka politička strateginja i komentatorica Ana Navarro odlučila je Trumpove metode iskoristiti protiv njega i na svojim društvenim mrežama objavila nagu fotografiju bivše prve dame i Donaldove supruge Melanije Trump.

Eksplicitni kadar osvanuo je na Instagram profilu ugledne republikanske strateginje i Trumpove neistomišljenice, koja je u opisu objave napisala sljedeće: -  Neki republikanci su na televiziji i društvenim mrežama iznosili odvratne seksualne primjedbe o Kamali Harris, želeći njenu povijest ljubavnih veza učiniti upitnom. Samo naprijed. Želite to učiniti upitnim? Samo izvolite. Nikada nisam vidjela gole slike Kamale Harris ili njenog supruga - referirala se Navarro na prvu od dvije fotografije na kojoj Melania pozira za siječanjsko izdanje časopisa GQ iz 2000. godine. Druga fotografija pak prikazuje Donalda i Melaniju u društvu kontroverznog američkog biznismena i pedofila Jeffreyja Epsteina i njegove bivše djevojke Ghislaine Maxwell. - Kamala nikada nije partijala sa seksualnim predatorima. Želite ići nisko? Ovoga puta neću ostaviti niti jednu stvar neodgovorenu. Ni jednu. Rado ću otići 20 000 milja pod more - napisala je komentatorica za prizor snimljen na Trumpovu imanju Mar-a-Lago 2000. godine. Sporne slike možete pogledati na poveznici ispod.

Anini pratitelji ostali su iznenađeni ovim potezom, a svoje su iznenađenje pokazali u komentarima: - "Kvragu Ana!!!! Nisam ovo očekivala od tebe ali sviđa mi se i podržavam te!", "Ovdje sam za odlazak u dubine, držimo ti leđa curo!!", "Trebamo prestati šutjeti i pustiti istinu na vidjelo", "Imam spremnu svoju opremu za ronjenje", "Ovog puta ćemo uzvratiti kao divlje mačke" - neke su od reakcija na ovaj neuobičajen potez republikanske predstavnice.

Javnost sada očekuje odgovor iz Trumpovog tabora. Ne zna se što bivši američki predsjednik i kandidat za novi mandat ima spremno, no jedno je sigurno - kocka je bačena i kandidati ne biraju sredstva kojima će destabilizirati drugu stranu. 

VEZANI ČLANCI:

 

Podsjetimo, posljednjih dana u javnosti je postala viralna snimka na kojoj se Melania pokušava doslovce ne nasmijati nesvakidašnjem nastupu Kida Rocka na Republičkoj nacionalnoj konvenciji (RNC). Inače, bivša prva dama, a koja se držala podalje od predizborne kampanje svog supruga, iznenadila je mnoge pojavivši se na konvenciji pa su se mnogi zapitali želi li uopće ona biti tamo. Nisu im promaknule ni njezine čudne, po malo nesvakidašnje reakcije na nastup poznatog glazbenika. Američki glazbenik Kid Rock, pravog imena Robert James Ritchie otvoreni je Trumpov pristaša, a na pozornici je izveo svoju pjesmu "American Bad A**".

Naime, kada je počeo pjevati, kamera je uhvatila 54-godišnju Melaniju, a čiji je izraz lica naizgled govorio više od tisuću riječi... Melania je sjedila u crvenoj haljini napućenih usana, a činilo se kao da pokušava suspregnuti smijeh. "Melania Trump koja se pokušava ne nasmijati Kid Rocku najsmješnija je stvar koju sam ikada vidio", glasio je jedan od komentara na X-u, bivšem Twitteru.

GALERIJA: Oglasila se Melania Trump, čovjeka koji je pokušao ubiti njezinog supruga nazvala je čudovištem

1/10

"Taj isječak Kida Rocka i zumiranje Melanijine reakcije je čisto savršenstvo", dodao je drugi. "Melania ne može vjerovati da je ovdje. Kid Rock? Amber Rose? Hulk Hogan? Dana White? Kakva gomila gubitnika", glasio je treći komentar. "Stojim odmah ispod lože obitelji Trump i nitko ne uživa u ovom nastupu Kid Rocka više od JD Vancea. No, čini se i da nitko ne uživa manje od Melanije Trump", komentirao je viši dopisnik NBC Newsa s Capitol Hilla koji je također prisustvovao konvenciji.

Video koji je postao popularan na društvenim mrežama pojavio se neposredno prije nego što je američki predsjednik Joe Biden objavio da se povlači iz predsjedničke utrke. Ostaje nam vidjeti kako će se razvijati utrka za američkog predsjednika i tko će osvojiti izbore...

VIDEO: Oženio se Matija Cvek: Zasjao u ružičastom odijelu

Komentara 56

MA
marinerocro
10:29 27.07.2024.

Trump je perverzni psihopat, starkelja, sramota poštenog Amerikanca.

FR
Franko777
23:38 26.07.2024.

Samo tako! Rasturite potplacenog Put..... prijatelja!

Avatar loka
loka
17:37 26.07.2024.

A kroz melaniju pola amerike😄

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije