puno prostora

Otkriće slavne glumice mnoge je iznenadilo: Ona i suprug ovo ne rade već 40 godina kako bi imali skladan brak

Foto: Profimedia
1/4
26.07.2024.
u 14:00

Prije braka poznavali su se samo šest tjedana i odmah nakon toga su se vjenčali u Las Vegasu. Kada su slavili 30. godišnjicu, Bette Midler je rekla kako vjeruje da je njihov brak snažan jer jedno drugome daju prostora.

Glumica Bette Midler otkrila je svoju tajnu dugog i sretnog braka. Naime, ona i njen suprug već 40 godina ne spavaju u istoj sobi. - On hrče - objasnila je glumica u jednom intervjuu. Bette i njen suprug Martin von Haselberg u braku su od 16. 12. 1984. Prije braka poznavali su se samo šest tjedana i odmah nakon toga su se vjenčali u Las Vegasu. Kada su slavili 30. godišnjicu, Bette je rekla kako vjeruje da je njihov brak snažan jer jedno drugome daju prostora

- Mislim da je tajna u tome da jedno drugom dajemo puno prostora i da se ne unosimo jedno drugom u lice cijelo vrijeme. Dodala je i da su važni faktori slušanje partnera i volja za kompromisom - komentirala je tada. 

VEZANI ČLANCI:

Ranije je ova glumica poznata, između ostalog i po ulozi u filmu 'Klub prvih supruga' rekla da je njen suprug najbolji otac koji je ikada živio i da je fantastičan. Kazala je i da je njena kći Sophie njihov najveći uspjeh, ali i da ju je otac naučio strani jezik, te ju je naučio kuhati. 

FOTO Pogledajte kako je izgledalo raskošno vjenčanje Vedrana Ćorluke i Franke Batelić

1/17

Bette je 2022. jasno dala do znanja što misli o zabrani pobačaja koja je stupila na snagu u brojnim američkim državama nakon što je tamošnji Vrhovni sud donio presudu kojom se poništava pravo na pobačaj zajamčeno presudom iz 1973. u slučaju Roe protiv Wadea.- Vrijeme je da se zabrani Viagra. Jer ako je trudnoća Božja volja tada je i tvoj mlohavi ku... - napisala je na Twitteru Bette Midler. 

VIDEO Oženio se Matija Cvek: Zasjao u ružičastom odijelu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije