Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenadili je

FOTO Turisti uzeli psa Nine Badrić! Pjevačica sve dokumentirala na društvenoj mreži

Foto: Instagram
1/9
14.04.2024.
u 14:47

Pjevačica Nina Badrić objavila je zanimljiv video na društvenoj mreži Instagram te pokazala kako se turisti fotografiraju s njezinim preslatkim i neodoljivim psićem Totom.

Jedna od najomiljenijih domaćih pjevačica Nina Badrić često objavljuje fotografije na društvenoj mreži Instagram, a sada je u naglaske objavila zanimljiv video. Naime, turisti u Zagrebu zamolili su Ninu da im posudi svog psa Tota kako bi se fotografirali s njim. Nina je u čudu prihvatila njihovu zamolbu i gospođi posudila svojeg krznenog ljubimca. Turistkinju su dvojica muškaraca fotografirala sa psom, a Nina je napisala: -Toto je zvijezda. Zanimljiva situacija i druženje dogodilo se u Zagrebu na Trgu Kralja Tomislava. 

Osim toga, pjevačica Nina Badrić jučer je, 13. travnja subotu provela na zagrebačkoj špici, a mnoge je iznenadilo to što joj je aktualni premijer Andrej Plenković prišao i pružio ruku. Čak su zajedno i pozirali fotografima, a tim rijetkim prizorom Plenković je definitivno pokazao veliko poštovanje prema glazbenici vrhunskog glasa. 

Podsjetimo, Zagrepčanka je odnedavno prisutna na TikToku, a služi se i Instagramom, gdje dijeli detalje iz vlastite svakodnevice, ali i intrigira osobnim promišljanjima. Ovaj put se preko Instagram storija dotakla međuljudskih odnosa. - Kad vidiš svog prijatelja s tvojim neprijateljem, znaj da su ti obojica neprijatelji, jedan javni, a drugi tajni - zagonetno je poručila 51-godišnja pjevačica, a ostaje nepoznato obraća li se između redaka nekome iz svoje okoline ili samo želi javno podijeliti ovu životnu mudrost. Glazbenicu na ovoj društvenoj mreži prati preko 400 tisuća ljudi.

 

1/5

 

VEZANI ČLANCI:

 

Popularna zagrebačka pjevačica nakon senzacionalnog nastupa na dodjeli najprestižnije medijske nagrade Večernjakove ruže otputovala je na Hvar, točnije u Jelsu gdje ima svoju lijepu vikendicu. Ondje pjevačica uvijek ide kada pronađe malo vremena za sebe, a najčešće je to ljeti kada u Dalmaciji provodi i po nekoliko tjedana. Atraktivna brineta koja je nedavno javnost pozitivno iznenadila i promjenom imidža te se ošišala na kratko, odlučila je nekoliko dana provesti s voljenim psićem Totom. Na društvenoj mreži Instagram često dijeli trenutke iz privatnog života, a sada je podijelila i interijer vikendice tako što je pokazala svoju preslatku tirkizno plavu kuhinju.

 

1/11

 

Nina je i ranije pokazivala kako je uredila svoju oazu mira. Ono što se da primijetiti jest da u njenom dnevnom boravku dominira crvena fotelja, a pogled privlače i drvene grede na stropu. Već je primila pohvale kako ima odličan ukus i da je sve vrlo skladno u njezinu raju na otoku. Uredila ga je potpuno po svome guštu i u mediteranskom stilu.

 

VIDEO: Ella Dvornik oplela po političarima! 'Možete li popraviti dječje igralište na Jarunu?'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije