OPRAVDAO OČEKIVANJA

FOTO/VIDEO Spektakularni prizori iz Dugopolja: Thompson bacio publiku u trans, uglas pjevalo 40.000 ljudi

Dugopolje: Thompson održao koncert na prepunom stadionu Hrvatskih vitezova
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/83
16.08.2024.
u 23:17

Uoči koncerta na prilazima Dugopolju bile su velike gužve i kolone, a za Thompsonov nastup prodano je 40.000 karata

Glazbenik Marko Perković Thompson održao je spektakularni koncert na stadionu Hrvatski vitezovi u Dugopolju. Pred tisućama euforičnih obožavatelja izveo je svoje najveće hitove. "Sine moj", "Sude mi", "Geni kameni", "Prijatelji", "Neću izdat ja", "E, moj narode", samo su neki naslovi iz bogate diskografije izvođača pjesama domoljubne tematike. Jedna od njih bila je i "Ako ne znaš šta je bilo", najnoviji Thomposonov hit koji je u nekoliko tjedana skupio milijune pregleda na platformi YouTube. 

Uoči koncerta na prilazima Dugopolju bile su velike gužve i kolone, a tim povodom oglasila se PU splitsko-dalmatinska. "U ovom trenutku na izlazu s autoceste A1 u Dugopolju i na cesti D1 od područja Klis Grlo prema Dugopolju veći su zastoji u prometu i vozi se u koloni. Pozivamo sve vozače na dodatan oprez te da, približavajući se vozilom navedenim područjima, pravovremeno prilagode brzinu vozila i uspore."

Dugopolje: Thompson održao koncert na prepunom stadionu Hrvatskih vitezova
1/83

Koncert je krenuo oko 21:20, a prodano je 40.000 karata. "Dobra večer, dragi prijatelji. Koja prelijepa slika. U Imotskom, pa sad u Dugopolju. Nemam riječi. Teško mi je pronaći riječi kojim bih opisao osjećaje. Napravimo ovu večer nezaboravnom", kazao je uvodno Thompson, čiji su obožavatelji u više navrata napravili pravu bakljadu na stadionu.

Podsjetimo, ranije ovog mjeseca Thompson je održao dva koncerta u Imotskom. Prvi je bio 6. kolovoza na stadionu Gospin dolac u sklopu događaja "Imotski ne zaboravi", gdje su uz Thompsona nastupili Mate Bulić i Dražen Zečić. Drugi koncert, 8. kolovoza, bio je Thompsonov samostalni nastup, prvi nakon dvogodišnje pauze zbog obiteljskih razloga. 

VEZANI ČLANCI:

FOTO Zahuktava se atmosfera uoči Thompsonovog spektakla u Dugopolju

Dugopolje: Thompson održao koncert na prepunom stadionu Hrvatskih vitezova
1/7

Komentara 60

VA
vapor
23:39 16.08.2024.

Jeki moguće da Večernji uopće piše o Thompsonu i to o spektakularnom koncertu? Kad većina medija podlo šute a radio i TV postaje ne puštaju u eter i sakrivaju činjenicu da ga mladi vole ovo je veliko iznenađenje.

Avatar DuxChroatorum
DuxChroatorum
00:10 17.08.2024.

Živjela nam naša jedina Hrvatska! 40 000 mladih i ponosnih ljudi u zajedništvu! Prelijepi prizori.

Avatar Iblis Ginjo I.
Iblis Ginjo I.
00:06 17.08.2024.

Malo će leftardima biti svi aparati, morat će jedni drugima "na cevku" da dišu 🇭🇷

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije