Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAPETAN REPREZENTACIJE

FOTO Zavirite u raskošnu vilu Luke Modrića u elitnom zadarskom naselju Kožino

Kožino:  Kuća Luke Modrića
Foto: Sime Zelic/PIXSELL
1/11
04.07.2024.
u 21:00

Nakon Eura Luka Modrić nije otkrio kako provodi svoje vrijeme, no gotovo svake godine ljeto provodi u opuštenoj atmosferi s obitelji te odmarajući se pored Zadra u naselju Kožino.

Luka Modrić, najbolji nogometni igrač svih vremena i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije inače godišnje odmore uglavnom voli provoditi ploveći Jadranom i uživanju u hrvatskim otocima. Neko vrijeme provodi u Kožinu koje se nalazi u okolici Zadra gdje je Modrić i odrastao. Sa suprugom Vanjom i djecom opušta se na plaži i puni baterije za svaku napornu sezonu. 

Prošle su se godine pojavila i prve fotografije Modrićeve luksuzne kuće u elitnom zadarskom naselju Kožino, a osim vile u madridskom predgrađu La Moraleja, također, u Hrvatskoj posjeduje vrijednu nekretninu. Ako se prisjetimo prošle je godine hrvatski kapetan na kratko stigao i do otoka Hvara gdje je kušao delicije iz jednog uglednog restorana, a hrvatski kapetan Luka Modrić uživao je i u blizini Dubrovnika gdje je isplovio na luksuznoj jahti čiji najam košta čak 160 tisuća eura po tjednu.

 

FOTO Pogledajte kako izgleda luksuzna kuća Luke Modrića!

Kožino:  Kuća Luke Modrića
1/19

 

VEZANI ČLANCI:

 

FOTO Kate Middleton omiljena je članica kraljevske obitelji, ovo su njena najbolja izdanja

Kožino:  Kuća Luke Modrića
1/43

 

Riječ je o modelu Ferretti Custom Line 120 Erolia, koja može primiti do 10 osoba u pet soba, a trenutačno se ne mogu kupiti niti postoje slobodni termini za iznajmljivanje, pisali smo ranije. Također, Modrić je obožavateljima na Instagramu pokazao kako izgleda dan na velebnom plovilu. Objavio je fotografiju kako usidren u uvali igra popularnu kartašku igru trešetu dok sluša Oliverov evergreen 'Ča je život vengo fantažija'.

 

VIDEO: Goran Višnjić na predstavljanju Rimčevog robotaksija

Ključne riječi

Komentara 18

SU
SULUD
21:39 04.07.2024.

Jeste uspjeli zaviriti? Ja nisam

SJ
sjena
21:31 04.07.2024.

Obrisali ste komentar na kojeg sam komentirao, pa cu i ja obrisati! Bolje je ignorirati stupidne članke!

ŠS
Štap sa glavom
22:11 04.07.2024.

Iz kojeg razloga Modrić i njegova vila moraju svakih deset dana biti tema?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije