Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
godišnjica braka

FOTO Beckhamovi u kultnim ljubičastim kombinacijama zasjeli na tron povodom 25 godina od vjenčanja

Foto: Instagram
1/14
04.07.2024.
u 18:27

Skladna obitelj obilježava važnu godišnjicu, kao znak sjećanja na vjenčanje vrijedno gotovo milijun funti u dvorcu Luttrellstown u Irskoj. Mladenci su tada sjedili na usklađenim prijestoljima, a na ceremoniji su nosili svečanu ljubičastu odjeću.

Jedan od najpoznatijih svjetskih celebrity parova, modna dizajnerica Victoria Beckham (50) i bivši nogometaš David Beckham (49), ponovno su se obukli u svoje sada već legendarne vjenčane kombinacije za zabavnu fotografiju na Instagramu uoči svoje 25. godišnjice koju slave danas. Pritom, ne samo da su se modno uskladili, nego su također i zasjeli na zlatom optočenim prijestoljima kako bi što vjernije rekreirali 1999-tu.

Vječno mlada Victorija odjenula se u ljubičastu haljinu s potpisom Antonija Berardija čiji su glavni detalji cvjetna naramenica u području dekoltea i odvažni prorez koji ističe njezine duge noge. Istovremeno David se također dotjerao u svom ljubičastom odijelu s cvijetom na reveru i pripadajućim cipelama od brušene kože te širokim osmijehom koji je razvukao preko cijelog lica dok svoju suprugu drži za ruku. U opisu objave na društvenim mrežama napisali su: - Pogledajte što smo pronašli - a oduševljeni fanovi redali su komplimente na njihov račun. 

- "Ikonski", "Najbolji par ikad", "Zašto ovo izgleda jednako legendarno kao i prvi put?", "Sretna godišnjica! Ne mogu vjerovati da je prošlo 25 godina", "Ovo je tako ljupko", "Jedina monarhija koju ja priznajem" - neke su od reakcija, a oglasila se i Davidova majka Sandra: - 25 godina, a oboje izgledate sjajno. Posebna sjećanja - napisala je oduševljena svekrva.

Skladna obitelj obilježava važnu godišnjicu, kao znak sjećanja na vjenčanje vrijedno gotovo milijun funti u dvorcu Luttrellstown u Irskoj. Mladenci su tada sjedili na usklađenim prijestoljima, a na ceremoniji su nosili svečanu ljubičastu odjeću. Uz njih je bio najstariji sin Brooklyn koji je u to vrijeme imao samo šest mjeseci. Cvjećarice su bile odjevene u anđele, a torta prekrivena gotovo nagom skulpturom novopečenih supružnika.

VEZANI ČLANCI:

Inače, David i Victoria prethodno su proveli romantičan vikend na Sardiniji. Par je primijećen kako se sunča na luksuznoj jahti te na taj način dočekuje ovaj važan jubilej 4. srpnja, prenosi Daily Mail.

Tom prilikom je David, danas vlasnik nogometnog kluba Inter Miami, pokazao zavidne rezultate svakodnevne tjelovježbe tako što se skinuo u zelene kupaće hlače u kojim se bacio u Sredozemno more. Victoria je pak za to vrijeme bila na brodu, opuštajući se na palubi u šik ljetnoj haljinici dok se od sunca skrivala ispod raskošnog šešira. Kasnije joj se pridružio i suprug, koji je vlastiti smisao za stil pokazao noseći slamnati šešir. Becksu i Posh društvo je pravio njihov 21-godišnji sin Romeo Beckham, koji je nedavno raskinuo sa svojom dugogodišnjom djevojkom Mijom Regan. Fotografije možete pogledati u naslovnoj galeriji.

David i Victoria upoznali su se 1997. godine. Naime, tadašnja članica ženske glazbene grupe Spice Girls došla je gledati utakmicu Manchester United, za koji je igrao Beckham. David je primjetio Victoriu i odlučio je pozdraviti, a ostalo je povijest. Modna dizajnerica se prijsetila tog sudbonosnog susreta u pismu za Vogue napisavši: - Dok su ostali nogometaši stajali za šankom i pili sa svojim prijateljima, David se sa strane družio sa svojom obitelji. 'U tom trenutku on ni ne igra u prvoj momčadi - ti si ona slavna'  I on ima tako sladak osmijeh. Ti, također, si veoma bliska s vlastitom obitelji i pomislit ćeš kako ste slični - stoji u pismu kojeg je Victoria posvetila 18-godišnjoj verziji sebe. 

 

GALERIJA: Victoria Beckham dirljivom objavom čestitala suprugu rođendan i poručila mu jednu stvar

1/11

 

U svojoj knjizi, Victoria se prisjetila kako je ona preuzela inicijativu nad Davidovom prosidbom u siječnju 1998. koja se dogodila u jednoj seoskoj kućici. David ju je zaprosio s prstenom vrijednim 40 tisuća funti, no vrijednost njezinog komada s dijamantima iznosila je 50 tisuća. Evocirajući sjećanje na taj trenutak, ispričala je: 'Sjedili smo u ogrtačima kada je David izvadio prsten, kleknuo na jedno koljeno i rekao: "Hoćeš li se udati za mene, Victoria?". Ja sam odgovorila, "Da", zatim izvadila svoj prsten i rekla, "Ne zaboravi girl power, hoćeš li se ti udati za mene?" - otkrila je. 

Podsjetimo, pjevačica je nedavno proslavila okrugli, 50. rođendan, a ubrzo joj se u slavljeničkom raspoloženju pridružio i muž. Bivši nogometaš godinu dana je mlađi od svoje supruge, koja mu je povodom sretnog dana posvetila objavu na društvenim mrežama. Uz zajedničku fotografiju sebe i Davida napisala je: - Sretan rođendan Davide. Volim što starimo zajedno! Nisi daleko iza mene!!!! Ti si naše sve!!!! Najbolji tata i muž svi te toliko volimo - poručila je suprugu i usput označila njihovo četvoro djece.

Najnovija online interakcija slavnog para izazvala je brojne pozitivne reakcije obožavatelja. - "Sretan rođendan heroju. Najbolji suprug i nevjerojatni otac. Voljet ćemo te zauvijek i uvijek. Uživaju u svome danu. Zdravica za tebe i tvoja postignuća", "I ja također volim stariti s vama društvo", "Sretan rođendan i blagoslov jednom od najljepših živućih muškaraca", "Sretan rođendan David!! Sjajan par, poštovanje za ljubav koju osjećate jedno prema drugome i nakon toliko godina, čestitam na još mnogo zajedničkih godina" - samo su neki od komentara oduševljenih fanova.

VIDEO: Goran Višnjić na predstavljanju Rimčevog robotaksija

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije