najdraža boja

Fotografijom iz kreveta Nives Celzijus pokazala da i dalje spada među najseksi zvijezde

Foto: Instagram
1/3
29.09.2018.
u 10:30

Nives im je još jednom seksi fotografijom poželjela laku noć,  a sve to uz izazovan pogled o kojem muškarci maštaju.

Možda ste uvjereni da je Nives Celzijus dosad već pokazala sve što je mogla, no prevarili biste se jer ova prezgodna brineta i dalje svakodnevno pokušava iznova iznenaditi svoje obožavatelje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My favorite color is nude... #goodnight

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

 

Nives im je još jednom seksi fotografijom poželjela laku noć,  a sve to uz izazovan pogled o kojem muškarci maštaju.Ispod fotografije na kojoj leži na krevetu, napisala je da joj je najdraža boja "nude". 

 

Ovo su samo neki od komentara Nivesinih fanova, koji još uvijek dolaze k sebi
'Isuse više ne znam gdje da gledam'', ''Zbog ovog će pasti Instagram'', ''Ima li još živih koji su pogledali sliku?'', ''Nije mi dobro''.

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar Oberstleutnant
Oberstleutnant
11:19 29.09.2018.

ovo se medju zenama danas siri kao kuga. nezaustavljivo. sve isto briju. sve su redom fitness trenerice i blogerice. kad vidim sve one hash tagove dobijem kusrac. totalni BORG i kolektivna svijest. katastrofa

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
11:03 29.09.2018.

kaj bi pupovac rekel na ovo?

JP
josip.pivar11
11:08 29.09.2018.

Ima li ta žena još neku osobinu osim 'seksi zvijezde'. Ili joj je to najjača vrlina. Onda je svaka izmjena kalendara za tu osobu velika nevolja jer se to brzo događa. Onda će valjda i ona pokazivati gips na nozi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije