Uoči referenduma

Novim spotom Franka Batelić slavi i homoseksualnu ljubav

franka batelić
Foto: Screenshot
1/2
29.11.2013.
u 14:04

Franka Batelić objavila je danas singl pod nazivom 'Ljubav je'. Lijepa pjevačica u pjesmi govori o moći ljubavi, a spotom daje jasnu poruku da na ljubav svatko ima pravo, bez obzira na spol i dob.

Franka Batelić objavila je danas singl pod nazivom ''Ljubav je''. Lijepa pjevačica u pjesmi govori o moći ljubavi, a spotom daje jasnu poruku da na ljubav svatko ima pravo, bez obzira na spol i dob. Tako je Filip Dizdar prikazao ljubavnu vezu između heteroseksualnog para koji očekuje dijete, homoseksualnog para te njihovih roditelja.

– Ljubav su sitnice, ljubav oprašta, ljubav je slijepa, ljubav je živa i najveći je pokretač svemira, rekla je Franka iznimno zadovoljna novom pop baladom.

Njihove različitosti savršeno se stapaju u završetku spota, kada se svi zajedno nađu u obiteljskom domu i idiličnom okupljanju. Osim sjajnog glasa, Franka šalje i glasnu poruku uoči nedjeljnog referenduma o bračnoj jednakosti.

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
14:31 29.11.2013.

joj čim vidim ove naše wonna be celebritye kako žele biti hollywood stars imam potrebu za odlazak na toalet, i franka hvala što si me motivirila da odem zaokružit *ZA*

PR
privatizacija
14:28 29.11.2013.

Podrzava li franka i incestozne brakove, odnosno bi li i njima dozvolila posvajanje djece, ( Posvajanje je u biti srž problema, nikome ne bi smetalo da homoseksualci imaju pravo na posjete u bolnicama, porezne uvjete i ostala prava koja proizlaze iz braka. ) Bi li Franka dozvolila brak i posvajanje djece poligamnim zajednicama? Zasto ne? Pa oni se samo vole. Bi li Franka dozvolila nekome da hoda gol po ulici? Zasto ne, pa kako ta osoba utjece na nju, nit je dira nit je gleda. Gadi joj se? Pa nije valjda primitivna i zadrta poput onih svicarac koji isto rade referendum o nraku. Nije ni cudo da ti svicarci nisu u EU, zauvijek ce ostat u alpama tamo jer su obicni brđani s kamenjara.

DU
Deleted user
14:18 29.11.2013.

da, kad bi ljubav bila jedini kriterij za brak, onda bi poligamija bila legalna, gdje piše da ja ne mogu voliti više žena odjednom i one mene, ali zato piše jasno da ne mogu oženiti nego jednu. Ali zašto bii Frankica zamarala glavicu sa djelima prof. Sesardića, njoj je ovako lakše, u trendu je, pa bude koristi od toga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije