Avantura života

Frano Domitrović: Noć s deset Estonki gotovo me stajala glave

\'Domitrovic04_nnn_ekr_310810\'
Foto: Frano Domitrović
1/9
03.09.2010.
u 15:17

Svestrani voditelj uputio se samo s ruksakom na leđima na proputovanje Rusijom, Litvom, Letonijom i Estonijom.

Već godinama voditelj i odnedavno radijski DJ Antene Zagreb Frano Domitrović pokušava se odvažiti na proputovanje kroz nekoliko zemalja, samo s ruksakom na leđima. Ovoga ljeta odlučio si je ispuniti želju te je s prijateljem Davorinom posjetio Rusiju, Litvu, Letoniju i Estoniju. Krenuo je iz Zagreba avionom do Praga gdje je prvo jednu noć proveo kod prijateljice, a zatim je s Davorinom odletio u St. Peterburg. Dvije noći koje su dečki proveli u Rusiji, kažu, pamtit će cijeli život, kako zbog kulturnih sadržaja tako i zbog prekrasnih djevojaka.

– Ruskinje su toliko graciozne, toliko lijepe, a i odvažne, da te ostave bez daha – rekao nam je po povratku Frano. Iako im je bilo teško otići, dečki su se uputili na autobus za Tallinn gdje su si priuštili i večernji izlazak. Ta se ideja pokazala odličnom jer su susreli dvije simpatične Estonke koje su im pomogle da drugi dan pronađu smještaj na otoku Kihnu, i to ni manje ni više nego u kući u kojoj je odsjelo još deset djevojaka.

– Nekome će ovo zvučati kao idila, ali ustvari ova nas je avantura zamalo stajala glave. Naime, na otoku su nas posjetile dvije djevojke iz Tallinna, što je djevojke iz naše kuće poprilično naljutilo. Drugo smo jutro pobjegli glavom bez obzira jer smo zaključili da ne možemo izdržati u kući sa deset ljutitih Estonki – kroza smijeh se prisjeća Frano. I kada je već mislio da je ‘'bacio oko'’ na najljepše Europljanke, po dolasku u Rigu, letonsku prijestolnicu, promijenio je mišljenje.

– Letonke su prekrasne i tu se nema što dodati – jasan je bio Frano, ali odmah je dodao da ga je osim ženama Riga osvojila svojim noćnim životom, živosti i zanimljivošću. Nakon Rige uputili su se u gradić Siguldu koji se nalazi na ulazu u Nacionalni park Gauja. Jedva su se natjerali na napuštanje tog prekrasnog kraja, no bilo je vrijeme za odlazak u Curonian Spit, poluotok u Litvi gdje su ih dočekale nove avanture. Drugo jutro uputili su se u glavni litavski grad Vilnius, a zatim na avion za Prag, pa Zagreb.

Ključne riječi

Komentara 4

TR
tric
15:31 03.09.2010.

U cijelom tekstu se govori o iznimnoj ljepoti djevojaka a nijedne slike djevojke :P

DU
Deleted user
13:27 06.09.2010.

a tko je on ? meni izgleda ko gay

AU
autoritet
16:10 09.09.2010.

a ja sam proveo noć s njih 11! aha!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije