Poljupci: U zagrljaju hollywoodskog zavodnika

G. Clooney se odlično ljubi, a Anne Hathaway mora još puno učiti

george clooney
nn
05.02.2010.
u 14:49

– George se odlično ljubi. Jako je nježan. Ljubiti se s Clooneyem isto je kao da ste na prvom spoju – otkrila je Farmiga koja s glumcem glumi u za Oscara nominiranom filmu “Ni na nebu ni na zemlji”.

Slamatelj ženskih srca George Clooney (48) postao je još poželjniji nakon što je glumica Vera Farmiga (36) nahvalila njegovu vještinu ljubljenja.

– George se odlično ljubi. Jako je nježan. Ljubiti se s Clooneyem isto je kao da ste na prvom spoju – otkrila je Farmiga koja s glumcem glumi u za Oscara nominiranom filmu “Ni na nebu ni na zemlji”. Iako su joj se uloga i scenarij jako svidjeli, ističe Vera, glavna motivacija da prihvati posao bila je činjenica da će u filmu plesati sa zakletim neženjom.
Clooneyeva kolegica Anne Hathaway s druge je strane nesigurna kad je riječ o ljubljenju na filmu.

– Jako se dobro zabavljam ljubeći se sa svojim zgodnim partnerima, ali mislim da još nisam toliko dobro svladala te škakljive scene kao Jennifer Garner i Angeline Jolie. One se zaista znaju uživjeti – kaže A. Hathaway.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije