ljubav je na selu

Gabriela je upravo ovim riječima slomila Josipu srce

Ljubav je na selu
Foto: RTL
1/4
14.03.2020.
u 14:36

Josip ju je pitao kako se osjeća i je li se nešto promijenilo, a Gabriela je imala spreman odgovor.

Gabriela, Josipova 'zlatna djevojka' nije promijenila mišljenje o farmeru, a to je potvrdila i na kraju romantičnog putovanja. Josip ju je pitao kako se osjeća i je li se nešto promijenilo, a Gabriela je imala spreman odgovor. 

 - 'Rekla bih definitivno da je ovo temelj za prijateljstvo, ne bih rekla da je za nešto više -  kazala je, a onda u kameru priznala i da je uvjerena da ga je time povrijedila: - Mislim da sam jako razočarala Josipa s tom izjavom. Mislim da se stvarno zaljubio.

Ljubav je na selu
1/12

Josip je kazao da mu nije slomila srce, ali je kamerama priznao da mu je žao što je tako završilo.

A Tea je koju je Jospi izbacio iz showa rekla kako je bila povrijeđena kad joj je Josip rekao da je smatra curom za zabavu, a nakon što je otišla iz showa rekla je kako joj se mišljenje o Josipu promijenilo od početka showa do izlaska iz showa. - Moje mišljenje se promijenilo o njemu od početka showa jer ipak nije takva dobrica kakvom se predstavlja.

U nekim situacijama sam i ja pretjerala, no sve u svemu želim mu sve najbolje u budućnosti i da nađe djevojku koja će ga cijeniti - rekla je Tea za RTL. Zahvaljujući showu Tea sada uživa u popularnosti i kaže kako joj se javlja puno ljudi, ali ona je još uvijek solo. 



 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije