Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osvrnula sa i na dopisivanje s Miroslavom

Gabrijela o događanjima na Ivanovoj farmi: 'Nije ništa bilo s njegovim prijateljem. Žao mi je'

Foto: RTL
1/10
26.10.2023.
u 09:23

Gabrijela Juraja je u intervjuu prokomentirala događanja na Ivanovoj farmi, demantirala da je nešto imala s Ivanovim prijateljem. Komentirala je i odnose među djevojkama na farmi kao i svoj odnos s farmerom Miroslavom.

U sinoćnjoj epizodi emisije 'Ljubav je na selu' prava drama odvila se na Ivanovoj farmi. Vesna je ulovila Gabi da se usred noći vraća kući. ''Bila sam u šetnji, u razgledavanju'', pravdala se Gabi. ''Dečki koji su nam došli, to su bili Ivanovi prijatelji. On ih je pozvao nakon utakmice da se družimo... Jedan Ivanov kolega, njoj to godi, ona se bacila na izvol'te, počeli su se tamo cmakati... Mislim, stvarno jako ružno'', Vesna je kritizirala i dodala kako nije rekla ni njima ni Ivanu kamo ide. ''Ivanov prijatelj i ja smo vodili ljubav tu nedaleko od Ivanove kuće'', Gabi nije ništa skrivala. ''Hoćeš mu pogledati u oči nakon toga? Ovo što si napravila je nepoštovanje njega'', Vesna se nije dala.

''Nisam ljubomoran, ali nije u redu. Ti si došla tu meni'', Ivan joj se suprotstavio, no Gabi je rekla da joj je upravo farmer dao svoje dopuštenje da ode s njegovim prijateljem, a sada sve poriče. ''Ona je osramotila sebe, mene nije'', farmer je zaključio te je potom zamolio da napusti njegovu farmu.

Osim toga, Gabrijela se dopisivala i s drugim farmerom Miroslavom Dekalićem te su se dogovorili da će ona doći na njegovu farmu. Miroslav je tvrdio da su se samo prijateljski dopisivali i da bi je, ako mu se pruži prilika, volio malo bolje upoznati.

VEZANI ČLANCI

Sve ovo u intervjuu za RTL komentirala je i Gabrijela Juraja. Krenula je s događanjima na Ivanovoj farmi. 

- Taj dan smo bili na utakmici i nakon toga smo sjedile s Ivanom i igračima i tamo sam vidjela dečka s kojim sam se dopisivala preko Instagrama prije nekih pet, šest mjeseci. Počeli smo pričati, zezati se i nakon toga smo otišli u kafić svi skupa. Nakon toga smo otišli k Ivanu doma i kako smo on i ja razgovarali i zbližili se, Ivan je nekoliko puta vikao na nas jer više nije bio u centru pozornosti. Kad se četvrti put izvikao na nas, rekao je: 'Nećete biti tu'. Mi smo rekli: 'Pa dobro, nećemo', dignuli smo se i otišli. To je bilo oko jedan, dva ujutro. Vratila sam se oko pola šest u Ivanovu kuću - rekla je te opovrgnula da je nešto bilo između njih kako je ranije tvrdila.

- Nije ništa bilo s njegovim prijateljem. Žao mi je ako sam povrijedila Ivana. Govorio mi je od početka da će mi naći nekoga -  istaknula je Gabrijela. 

Gabrijela je prokomentirala i odnose među djevojkama na farmi. 

- Slušala sam stalno Samantine uvrede. Ostala sam u kući s njom i Vesnom koja je dolazila do mene ogovarati Samantu pa onda k Samanti ogovarati mene - rekla je te dodala:

- Išla sam do kraja i napravila sve što sam trebala, samo da izađem van i da ne moram više biti na toj farmi.

GALERIJA Upoznajte farmere iz 'Ljubav je na selu'

1/18

Gabrijela je otkrila kako je upoznala Miroslava.

- Vidjeli smo se sasvim slučajno kad smo išli na snimanje 'Ljubav je na selu'. Ja kad sam njega vidjela, odmah mi se svidio bez da smo riječi prozborili. Pogledi su nam se sreli i cijeli dan nisam imala mira i javila sam mu se. Počeli smo pričati i čuli smo se i kad sam otišla na Ivanovu farmu. Doznao je sve što se dogodilo kod Ivana. Uvijek smo jedno drugome bili potpora. Nije me osudio zbog ovog kod Ivana. Rekao je: 'Što je bilo, bilo je'. Jedina je osoba koja me nije osudila. S druge strane, nisam ja Ivanu ništa ni kriva. Nismo cura i dečko, nismo vjenčani da bih mu trebala biti vjerna. To ako sam ja kod njega na farmi, ne znači ne znam što. Nije ni on meni posvetio pet minuta pažnje i mogu raditi što želim i ne moram nikome odgovarati za to - rekla je.

VIDEO Gile iz Električnog Orgazma: 'Mediji u Srbiji danas su manje neovisni nego u vrijeme Miloševića'

Komentara 3

TI
Tinček
12:10 26.10.2023.

Jadna ona kad je pala na jednu večer, ali sve skupa joj i mogu vjerovati. Ne sviđa mi se nitko od njih, Gabiela se jedina ponaša normalno. Iste kandiadkinje svake godne potvrđuju da tu nema trunek iskrenosti. Show je kao sapunica.

Avatar marela
marela
10:32 26.10.2023.

Ivan kao sad povrijeđen, moš mislit, a one dvije ( mama i nekulturna) bolje da se ne javljaju

DU
Deleted user
09:55 26.10.2023.

Emisija stvorena za ponižavanje ženskih učesnika dok gospodin da ga sad ne imenujemo treba osvojiti nagradu za ponizavanje produkcije i svojih kandidatkinja koje moraju trpiti nemoguće uvrede i ponizenje da bi ispostovale ugovor i zaradile na svom ponizenju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije