Ljubav je na selu

Gabrijela zagrlila Donu pa opet oplela po njoj: 'Meni govori jedno, a Ivanu drugo'

Foto: RTL
1/8
07.04.2023.
u 09:45

Ivan je svoje djevojke doveo u Poreč, a Doni je na kraju bilo žao što je Gabrijela ispala

U sinoćnjoj emisiji 'Ljubav je na selu'  Ivan je u Poreč doveo Donu i Gabrijelu. "Bilo je lijepo", izjavila je Dona. "Sve je lijepo i krasno, ali moram jednu žalosnu vijest donijeti", rekao je Ivan. Morao je odabrati djevojku koja će napustiti farmu. Teško mu je palo, no odluka je pala na Gabrijelu koja je morala napustiti Ivanovu farmu.

"Drago mi je što sam bila ovdje, što sam te upoznala, bilo je predivno, stvarno super. Toliko toga sam doživjela, bilo je odlično", izjavila je Gabrijela nakon izlaska. Doni je bilo žao što je Gabrijela ispala.

"Cura je za poželjeti", rekla je Dona. "Mislim da je Dona dosta dvolična, Ivanu priča jedno, meni drugo. Meni priča da joj se ne sviđa, da joj je premlad i neozbiljan", izjavila je. "Mislim da se Dona jako poigrava s njegovim osjećajima i to je jako ružno", dodala je. Izrazila je nadu da će ostati s njim prijateljica. Uskoro će se Ivan morati oprostiti i od Done, a kako će izgledati njihov rastanak, pogledajte u emisiji 'Ljubav je na selu' od 21.15 sati na RTL-u! 

VIDEO Glazbenik iznenadio priznanjem: Radim u fast foodu i perem podove kako bi mogao platiti režije

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije