Bio je prvi

George Clooney: Nisam bio oduševljen Batmanovim bradavicama

George Clooney
Foto: Matthias Bein/DPA/PIXSELL
1/3
30.01.2014.
u 07:36

George Clooney otkrio je kako nije bio oduševljen svime što ga je dočekalo na snimanju Batmana, u kojem je glumio glavnu ulogu.

George Clooney otkrio je kako nije bio oduševljen svime što ga je dočekalo na snimanju Batmana, u kojem je glumio glavnu ulogu. - Nisam bio osobitno oduševljen bradavicama na kostimu Batmana. To nije nešto što očekujete kad ga oblačite. Prvo mislite da svi kostimi imaju bradavice, no onda shvatite da je vaš zapravo bio prvi, rekao je u intervjuu za Reddit.

Prisjetio se i spačkle koju mu je smjestio njegov kolega i prijatelj Brad Pitt tijekom snimanja filma 'Oceanovih 12'. Pitt je napravio letak na kojem je pisalo kako George želi da ga se zove po njegovom liku iz filma Danny Ocean te da ga nitko na setu ne gleda u oči. Tabloidi su ga potom nazvali 'Il Divo' te pisali kako je loš prema filmskoj ekipi.

>>Želite na spoj s Clooneyem? Treba vam samo 10 dolara!

Ključne riječi

Komentara 1

EU
euzebije
09:04 30.01.2014.

Koja vijest?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije