Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mala nezgoda

Georgina objavila video s plaže i oduševila obožavatelje: Većina slavnih ovo nikada ne bi objavili

Georgina Rodriguez
Foto: instagram.com/georginagio
1/11
24.07.2023.
u 17:25

- Ovo je nešto najprirodnije što smo vidjeli od Georgine otkako je javna osoba - pisalo je u jednom komentaru ispod videa koji je objavila partnerica nogometaša Cristiana Ronalda

Georgina Rodriguez, partnerica nogometaša Cristiana Ronalda na Instagramu je pokazala kako njezina obitelj uživa u odmoru u Portugalu. Jednom objavom s ovog odmora je dobro nasmijala svoje pratitelje jer je objavila video u kojem je pokazala kako su je valovi srušili dok je bila u moru i uz video je napisala: Kad misliš da si nepobjediva.  Ovaj video, koji ima preko 3.6 milijuna pregleda, oduševio je njezine pratitelje koji su je pohvalili jer su uvjereni kako većina poznatih osoba ne bi nikada javno podijelila ovakav video. 

 

 

- Ovo je nešto najprirodnije što smo vidjeli od Georgine otkako je javna osoba. Baš super što je ovo podijelila. Mnogi celebovi nikad ne bi podijelili ovakav trenutak. Video je tako prirodan i jednostavno pokazuje ono što je obožavatelji žele vidjeti od Georgine - napisali su u komentarima njezini pratitelji. Uglavnom brojni pratitelji na društvenim mrežama joj često zamjeraju što se hvali luksuzom i bogatstvom koje ima, a pri tome često ističe kako ni ona ni Cristiano nisu materijalisti.

VEZANI ČLANCI

Pratitelji su joj zbog toga znali pisati kako je licemjerna jer se neprestano hvali fotografijama na kojima je njezina luksuzna garderoba, brendirane torbice i dizajnerski uređene kuće i jahta koja košta šest milijuna eura. - Sa tolikim brojem pratitelja možeš učiniti nešto društveno korisno, umjesto da se stalno hvališ luksuznom u kojem živiš i kojim si okružena. Samo izazivaš ljubomoru i malodušnost kod onih koji si ne mogu priuštiti skupocjene stvari - pisalo je nedavno u jednom od komentara.

Drugi pratitelji su se prisjetili njezine rečenice kako nije materijalist i poručili su joj kako ovakvim objavama šalje poruku koja je kontradiktorna toj izjavi. Bilo je među njezinim pratiteljima i onih koji se nisu složili s ovim kritikama na račun Georgine i smatraju da se ima pravo pohvaliti svojim bogatstvom.

VIDEO Rade Šerbedžija otkrio zašto je prvo odbio Angelinu Jolie, a onda je ipak pristao na njezinu ponudu

Komentara 1

Avatar votum
votum
19:53 24.07.2023.

Ma čime se ljudi bave 🤨 "prate" nekog i onda daju primjedbe 🙄 Sve neostvareni "odgajatelji", a istovremeno bulje u ekran umjesto da odgajaju svoju djecu, ili se zapitaju koliko su oni sami odgojeni kad prate i pljucaju 😶

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije