Pohvalila se

Georgina Rodriguez uživa u luksuzu: U Rijad je otišla privatnim zrakoplovom s raskošnom spavaćom sobom

Foto: Instagram
1/7
04.01.2023.
u 22:01

Georgina je objavila nekoliko fotografija na kojima je u prvom planu njezin skupocjeni dijamantni nakit, a mnogima je pažnju privukla i spavaća soba i veliki krevet na kojem je Georgina pozirala za jednu od fotografija.

Cristiano Ronaldo od ove godine igra za nogometni klub Al Nassr FC i zajedno s obitelji preselio je u Saudijsku Arabiju. Njegova zaručnica Georgina Rodriguez podijelila je na Instagramu nekoliko fotografija iz privatnog i luksuzno opremljenog zrakoplova kojim su ona i djece te Ronaldo jučer otputovali u Rijad koji će u narednom periodu biti njihov novi dom.

Georgina je objavila nekoliko fotografija na kojima je u prvom planu njezin skupocjeni dijamantni nakit, a mnogima je pažnju privukla i spavaća soba i veliki krevet na kojem je Georgina pozirala za jednu od fotografija. Georgina često voli na društvenim mrežama pokazati luksuz u kojem uživa, a za Božić je otkrila i kakvim je skupocjenim poklonom počastila supruga. Naime, za Božić mu je u dvorište dovezla Rolls Royce čija je cijena 282.667 eurPohvalila a i htjela mu je ovim poklonom popraviti raspoloženje koje je bilo dosta loše nakon što je Ronaldo s Portugalom ispao sa Svjetskog prvenstva u nogometu, a ostao je i bez nogometnog kluba.

Cristiano je kasnije pokazao pratiteljima kakav je skupocjeni poklon dobio od svoje životne partnerice i pozirao je u njemu zajedno s djecom. Ronaldo sa zaručnicom Georginom Rodriguez (28) ima dvoje djece, Alanu i Bellu Esmeraldu koja se rodila u travnju ove godine, a surogat majka rodila mu je Cristiana Juniora i blizance, Evu i Matea.

VIDEO Tragičan događaj: Ljubav Messija i njegove Antonelle naglo je prekinuta, no onda se sve promijenilo

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije