velika tuga

Tihana Harapin Zalepugin supruga nije još pokopala, urna stoji na njegovu radnom stolu: Tako je i dalje sa mnom

Zagreb: Predstavljanje monografije "Loredana Bahorić - 35 godina modnog stvaralaštva"
Foto: Neva Zganec/PIXSELL
1/6
04.01.2023.
u 20:50

Tihana se još na život bez Saše nije priviknula, a otkrila je i kako ju je mjesec dana nakon njegovog odlaska nazvala diva Josipa Lisac te su njih dvije dugo razgovarale. Modna agentica kaže kako ju je Josipin poziv iznenadio, ali i obradovao.

Legendarni televizijski voditelj Saša Zalepugin preminuo je krajem studenog od posljednica moždanog udara koji je ranije doživio, a njegova supruga, modna agentica Tihana Harapin Zalepugin sada je otkrila kako supruga još nije pokopala. Kazala je da urna s njegovim posmrtnim ostacima stoji na njegovu radnom stolu, a oko nje je poslagala izraze sućuti. On je tako i dalje s njom, a napravila je i maleni oltar na kojem mu zapali svijeću. 

Kaže da je čekala da joj se javi neka do institucija jer je željela da bude pokopan u Aleji velikana, no kako joj se nakon više od mjesec dana od njegove smrti nitko nije javio, to će učiniti sama kako smatra da bi on htio.

Tihana se još na život bez Saše nije priviknula, a otkrila je i kako ju je mjesec dana nakon njegovog odlaska nazvala diva Josipa Lisac te su njih dvije dugo razgovarale. Modna agentica kaže kako ju je Josipin poziv iznenadio, ali i obradovao jer ju ona može razumjeti.

Već je ranije govorila kako joj je teško pao Božić, jer je to prvi koji je morala provesti bez Saše, a sada je otkrila kako je za Novu godinu otišla u hotel Esplanade sa psićem Mini. Tim je potezom željela zaštititi Mini od uznemirujućih zvukova vatrometa, a i sebe. Da je ostala kod kuće, kaže Tihana, ne bi preživjela.

Podsjetimo, Zalepugin je sredinom listopada doživio moždani udar nakon čega su ga liječnici na KBC-u Rebru stavili u indiciranu komu.

Ništa, odala nam je njegova supruga Tihana, tog jutra nije ukazivalo na to da sa zdravljem njezinog supruga nešto nije kako treba. Sve dok se odjednom nije srušio. 

VIDEO Tihana Harapin Zalepugin iskreno o gubitku Saše: 'Tuga postaje još veća, a praznina sve dublja'

Komentara 3

LI
liliZG
21:21 04.01.2023.

toliko pitanja....npr. kako je gđa zalepugin mogla dobiti pepeo svog muža da ga stavi na stol u svom domu , kad su mojoj susjedi rekli da se pepeo njenog mogu zbrinuti samo službene osobe, i do tada mora čekati u spremištu dok se čeka termin za ukop na krematoriju i svaki taj dan ležarine je žena plaćala, .........i ja imam pasića,pa bih molila gospođu da mi objasni kako je zaštitila svog pesa od zvukova vatrometa i petardi u Esplanadi, zar su oni zvučno izolirali cijeli hotel jer bi to i mene interesiralo pa da se i ja i moj pesek zabilježimo za slijedeći doček.......eto , to su dva najvažnija , ima još ali...

ME
MediciKM
09:22 05.01.2023.

Koje seu zasluge bile ovog pokojnika da bi bio u Aleji Velikana? Ne kažem da nije bio poznata osoba ali za Aleju Velikana sigurno nije. I da, odakle Tihani pravo da dobije urnu doma? Koliko znam to se u RHH legalnim putem ne može. Hvala.

KA
kažemja
21:21 04.01.2023.

Od kuda sada to ? Koliko znam u Hrvatskoj nije dozvoljeno držati pepeo pokojnog u urni gdje tko hoće .Mora biti na za to predviđenom mjestu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije