'Ples sa zvijezdama'

Giuliano o prolasku: Ima tu i nešto dalmatinskog dišpeta

giuliano
Foto: PR FOTO
27.11.2013.
u 09:05

Iako vjeran Splitu i moru, Giulianu prolazi još jedan tjedan u dugom nizu provedenih u Zagrebu, ali ne samo zbog plasmana u sljedeću emisiju showa 'Ples sa zvijezdama', već i jer snima novu pjesmu.

Iako vjeran Splitu i moru, Giulianu prolazi još jedan tjedan u dugom nizu provedenih u Zagrebu, ali ne samo zbog plasmana u sljedeću emisiju showa 'Ples sa zvijezdama', već i jer snima novu pjesmu. Premijeru singla Giuliano najavljuje za početak prosinca. - Blagdanskog je ugođaja pa je početak sljedećeg mjeseca idealno vrijeme za predstavljanje publici, rekao je glazbenik.

Osim snimanja u studiju, Splićanin dosta vremena provodi na plesnim probama. Objasnio je svoj uspjeh u showu, unatoč niskim bodovima koje mu žiri daje za njegove izvedbe. - Do subote moram svladati čak tri plesa. Lijepo je znati da te toliko ljudi podržava zbog toga je moja volja još jača. U mom poslu publika je sve - tvoji suci i tvoja porota. A ima ti i nešto onog dalmatinskog dišpeta, zaključio je pjevač.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije