SPLITSKI PJEVAČ O KARIJERI, OBITELJI I NEOSTVARENIM ŽELJAMA

Giuliano: Prije koncerta popijem dva stocka jer pomaže glasnicama

giuliano
Antonio Bronić/Pixsell
27.01.2010.
u 10:40

Otkad ima obitelj, priča pjevač, lijen je za stvari poput inozemne karijere pa je odustao od toga iako je dobivao ponude. Ne mašta o tome da puni stadione jer su njegovi snovi vezani isključivo za druge stvari, poput proširenja obitelji i puta u svemir.

Pjevač Giuliano Đanić, koji nastupa u HTV-ovom showu “Evergreen”, otkrio je da sa suprugom Kristinom priželjkuje još jedno dijete, i to djevojčicu. Više od od toga da puni stadione mašta o odlasku u svemir.

Poput nekih pripadnika estrade koji su često pod utjecajem opijata prije izlaska na pozornicu, i Giuliano priznaje da svaki put prije koncerta ima običaj popiti dva stocka.

- Nema to veze s energijom, riječ je o navici i zapečenom šećeru u stocku koji pomaže glasnicama – kazao je splitski pjevač u intervjuu za časopis "Story". Otkad ima obitelj, priča Giuliano, lijen je za stvari poput inozemne karijere pa je odustao od toga iako je dobivao ponude. Ne mašta o tome da puni stadione jer su njegovi snovi vezani isključivo za druge stvari, poput proširenja obitelji i puta u svemir, što mu je i najveća neostvarena želja.

- Sjećam se predivnog koncerta na splitskim Gripama, koji je bio na samom početku moje karijere, a koji je došlo pogledati čak trideset tisuća ljudi – ističe glazbenik koji, usprkos tome što je oženio plesačicu, ne voli plesati. Njegovoj Kristini to nimalo ne smeta jer oboje smatraju kao je dobro da su različiti.

Par se upoznao na snimanju emisije “Sedma noć”, u braku su sedam godina i imaju sina Marka kojemu je pet godina.

- Marko je više na mene. Osim što je nestašan kakav sam i ja bio u djetinjstvu, pravi je mali gurman. Poput mene, obožava jela ispod peke – priča Giuliano koji se nada da će uskoro ponovno postati otac.

Smatra se dobrim ocem zato jer iz dana u dan daje sve od sebe. Često je sa sinom kod kuće, a roditeljstvo doživljava kao “timski” posao koji traži puno strpljenja i razumijevanja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije