Ples sa zvijezdama

Giulianu dišpet i trud nisu pomogli, ne ide u finale showa

giulliano
Dario Njavro/HRT
14.12.2013.
u 22:39

Sa partnericom Marijom Marinčić u subotu navečer je ispao iz plesnog showa.

Iz dišpeta se odlučio potruditi i naporno je zadnjih tjedan dana vježbao paso doble i quick step ali Giulijanov trud nije bio dovoljan za odlazak u finale "Plesa sa zvijezdama".

Sa partnericom Marijom Marinčić u subotu navečer je ispao iz plesnog showa.

– Sretan sam i hvala svim ljudima koji su glasali za nas i uložili tako novce u moje upale mišića – rekao je Giuliano na kraju emisije.

>>Vratila se Barbara Kolar, a show je napustila Iva Mihalić

Ključne riječi

Komentara 2

TI
tigarpek
16:15 16.12.2013.

Žao mi je Giuliana jer je bio izuzetno simpatičan i zabavan. Drago mi je da se prijavio za natjecanje jer to je zabavni show kao što je rekao Nicolas, a ne natjecanje profesionalaca. Zato i je zanimljivo. Jako mi se se svidjela Nicolasova koreografija quickstepa kojom je još jednom pokazao svoju kreativnost i oduševio nas posebnim brodvejskim nastupom. Još više mi se svidjelo kako je stao u obranu svojoj Sandi i pokazao da je ne samo vrhunski plesač i koreograf, nego još više i čovjek. Svaka čast Nicolasu da je reagirao i pokazao da se mišljenje može izreći na fin, dostojanstven i umjeren način. Nicolas tisuću puta si kralj. Hvala televizijskom vodstvu "Plesa sa zvijezdama" što su ga ponovno angažirali. Stoga uopće ne čudi da su Sanda i Nicolas u finalu! Sretno i ne osvrćite se na preokrutne komentare nekih sudaca. Divim se svim zvijezdama koje se toliko angažiraju za taj najljepši plesni show i divim se Nicolasovoj spontanosti, finoći, iskrenosti i optimizmu prema životu.

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
09:02 15.12.2013.

Simpatičan i izvrstan pjevač Giuliano na žalost je zalutao u natjecanje. Nije trebao sudjelovati, jer naprosto to nije za njega, koliko god se trudio. Međutim Nicolas Quesnot je nešto sasvim drugo. Pokazalo se odavno da je prznica. Ali večeras je je izravno vrijeđao Davora Bilmana. I pokazao svoje poznato prgavo lice, televizija u izravnim prijenosima ne treba angažirati takve osobe, bila je to velika pogreška televizijskog vodstva projekta "Plesa sa zvijezdama". Na žalost, Nicolas Quesnot pokazao je još jedno, a to je da nije profesionalac. Vrijeđati suce nije ono što radi profesionalac. U drugu ruku kakav je to profesionalac koji godinama nastupa i uči druge a da se lažno predstavlja. Jer, očito je, nije nikada nigdje učio plesati salsu. Nije niti vidio početni tečaj. A tamo, na televiziji, doslovce prodaje neznanje. I na Hercegu se vidjelo da salsu ne pleše niti natjecateljski niti privatno. Iako bi i on konačno to trebao naučiti, barem je pristojan i snašao se tako da je ubacio neke ženskaste figure iz latino plesova koje ne spadaju u niti jednu salsu i nekako to sve obavio. Ali suce nije vrijeđao. Nicolas, go home! Nije ti mjesto na televiziji, a one koje učiš uči barem ono što poznaješ. O plesanju salse nemaš pojma, sramotiš se!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije