U KBC-u Split

Glazbena legenda Mišo Kovač u bolnici će ostati još tjedan dana

Mate Mišo Kovač
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL
1/6
18.12.2021.
u 18:29

Pjevač je zaražen koronavirusom i do prije dva dana je primao kisik, a koronom su se zarazile i njegova supruga Lidija i kći Ivana.

Mišo Kovač u bolnici će ostati barem još tjedan dana, zbog opreza, doznaju 24 sata. Glazbenik je u bolnici završio prije nekoliko dana jer mu se zdravstveno stanje pogoršalo nakon što je bio pozitivan na koronavirus. Ravnatelj KBC-a Split Julije Meštrović prije dava je rekao kako je stanje glazbene legende stabilno, a tog dana je prestao primati kisik i počeo je samostalno disati. Mišo je u bolnicu primljen s povišenom temperaturom, a koronom su se zarazile i njegova supruga Lidija i kći Ivana.

Ovo je treći put u zadnja dva mjeseca da je pjevač završio u KBC-u Split na liječenju. Nedugo prije što se zarazio koronom bio je smješten na odjel pulmologije KBC-a Split, gdje je primljen s dijagnozom suspektne upale pluća, a kasnije se ispostavilo da se ipak ne radi o upali pluća te je nakon terapije antibioticima bio pušten kući. Sličan scenarij dogodio se i u listopadu kada je primljen na Odjel za plućne bolesti u KBC Split odakle je brzo pušten na kućno liječenje.

Nedavno je Mišo sa Sašom Antićem snimio spot objavljen spot  za prepjev svoje pjesme  "Ja ne mogu drugo nego da je ljubim" koja u novoj varijanti nosi naziv "Ja ne mogu drugo nego da ga volin" i posvećena je Hajduku i ovaj spot je dosada na YouTubeu pregledan preko 240 tisuća puta. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije