VIVIEN KURTOVIĆ

Glazbenica nakon 'Supestara' stiže i u 'Ljubav je na selu': 'Znam voziti traktor, ja sam žena za sva vremena'

Vivien Kurtović
Foto: RTL
1/3
24.07.2024.
u 07:00

Novosađanka Vivien Kurtović je pred žiri stigla u upečatljivom crvenom outfitu, zasvirala je čak i violinu, zapjevala Janis Joplin, a oni su joj zamjerili nedostatak ekspresije i emocije. Sada ćemo je gledati u drugom RTL-ovom showu

Ove jeseni gledatelji RTL-a ponovno će s uzbuđenjem pratiti novu, 17. sezonu showa 'Ljubav je na selu'. Novih 11 farmera traži svoju ljubavnu sreću, a neke dame zbog njih će potegnuti i preko granice. Jedna od njih je i 29-godišnja Novosađanka Vivien Kurtović, koja će pred kamerama  RTL-ova showa pokušati pronaći onog pravog.

Svjetla reflektora i snimanja nisu joj nimalo strani jer njezina velika strast je glazba, a gledatelji RTL-a već su je imali prilike upoznati u 'Superstaru'. Tada je pred žiri stigla u upečatljivom crvenom outfitu, zasvirala je čak i violinu, zapjevala Janis Joplin, a oni su joj zamjerili nedostatak ekspresije i emocije. 

Nije je to odvuklo od njezine strasti. Glazba je njezin poziv i njome je okružena od malih nogu. Završila je srednju glazbenu školu, svirala po mnogim orkestrima, u folkloru i bendovima, a sada 'plovi' solo vodama. Objavila je dvije pjesme, 'Pustinjski cvijet' i 'Pleme', kao i knjigu poezije 'Pred mojim očima sunce'.

GALERIJA: Huljić, Kutlić, Dino Jelusić... Pogledajte koje su sve slavne 'face' stigle na vjenčanje Matije Cveka

Vivien Kurtović
1/65

"Tijekom ljeta nastupam u Crnoj Gori, a glazba je moj život. Volim more najviše na svijetu. Planiram uskoro izbaciti ljetni hit", najavljuje.
Sada stiže u 'Ljubav je na selu' po novo iskustvo, ali i još jedan životni izazov.

- Mislim da je u životu najbitnije imati mir, a mir je na selu - ističe Vivien te dodaje da ju je farmer kojem je pisala osvojio time što je - šmeker. Kad je o muškarcima riječ, privlače je sportski tipovi koji drže do sebe i također dijele ljubav prema glazbi. Voljela bi da je njezin budući odabranik romantičan, buntovan i društven, a voli crne i tamnopute dečke. Seoskih poslova se ne boji jer zna sve raditi pa smatra kako će se na imanju vrlo dobro snaći i može zamisliti da jednog dana živi na selu.

VEZANI ČLANCI: 

 

- Radila sam na njivi, znam voziti traktor, tako da za sebe mogu reći da sam žena za sva vremena - dodaje. Vivien ističe kako konkurencija za nju ne postoji, no smatra da će se, ako bude odabrana za odlazak na farmu, dobro slagati s ostalim djevojkama.
Farmera planira osvojiti svojom pojavom, a ako će ga morati osvajati i glazbom, u pripremi već ima pjesmu.

- Otpjevala bih mu 'Nocturno' Olivera Dragojevića.

Kako će izgledati prvi susret Vivien i farmera kojemu je pisala ljubavno pismo, kako će mu se svidjeti njezina samouvjerenost i hoće li iskrice biti dovoljno snažne da je povede na svoju farmu, gledatelji će vidjeti već ove jeseni u novoj, 17. sezoni 'Ljubav je na selu', samo na RTL-u!

VIDEO: Preminula je Shannen Doherty, glumica (53) najpoznatija po ulozi u seriji Beverly Hills 90210

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije