podijeljeni

Gledatelje iznenadio poljubac 'Savršenog' i Danijele, pokrenuli raspravu u komentarima: 'Dobar ti je želudac, glumata i ona'

Foto: RTL/SCREENSHOT
1/14
15.04.2022.
u 08:51

Nakon večere, na novom koktel partyju djevojke su s velikom znatiželjom, ali i malo ljubomore komentirale Danijelin spoj te njezinu promjenu ponašanja prije i nakon susreta s Tonijem. A komentirali su i gledatelji nakon epizode.

U četvrtak navečer u showu 'Gospodin Savršeni' djevojke su uživale u ELFS modnoj reviji, a tijekom revije Toni je primijetio da mu je Danijela uputila mrki pogled pa ju je odlučio pozvati na spoj nasamo kako bi provjerio zašto je loše volje.

„Na tvoj šarm više ne reagiram, sad se moraš više potruditi“, rekla je Danijela koju je povrijedilo što je Toni dao ružu Josipi, no shvaća da je to njegovo puno pravo i da je ova ljubavna igra ponekad kompliciranija nego što se čini. No Toni je tijekom romantične večere ipak uspio izmamiti osmjeh na Danijelino lice pa je ugodno druženje odlučio zaokružiti s ružom.

„Stigla sam s čvrstim gardom, no kad vidim Tonija, zaboravim da sam bila ljuta i što sam trebala reći“, priznala je atraktivna crnka i potom strastvenim poljupcem Splićaninu zahvalila na ruži.

„Nisam očekivao tako strastven spoj, a kad se dogodio taj neočekivani poljubac – vau! Nadmašili smo sve do sada, osjećam se sretno i ispunjeno“ otkrio je Toni, a Danijela je zaključila: „Ti pogledi i poljupci se ne mogu odglumiti, to je obostrano i mislim da se svašta može dogoditi…'

Nakon večere, na novom koktel partyju djevojke su s velikom znatiželjom, ali i malo ljubomore komentirale Danijelin spoj te njezinu promjenu ponašanja prije i nakon susreta s Tonijem. A komentirali su i gledatelji nakon epizode.

"Toni, dobar ti je želudac. Hvala bogu što to nisam vidjela", napisala je jedna od obožavateljica kojoj se očito poljubac nije svidio, a druga joj je odmah odgovorila: "Ti si malo ljubomorna, cura ima najbolje tijelo od svih tamo". Još jedna gledateljica uključila se u tu raspravu i potvrdila: "Bome ima, ja kao žensko slinim. Samo je usne kvare". 

Foto: Screenshot/dubrovnik.net

"Danijela je jako šarmantna i duhovita za razliku od ostalih cura", napisala je još jedna kojoj se sviđa Danijela, no nije svima.

"Ma glumata i ona", napisala je jedna. 

Foto: Screenshot/dubrovnik.net

VIDEO>>Maja Šuput javila se nakon "incidenta s haljinom": "Moja doza stresa u kojoj uživam!"

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar MalenaB.
MalenaB.
09:15 15.04.2022.

Arogantna ,bahata i drska i još glumata ... kao i ona što je već ispala...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije