večera za 5 na selu

Gledatelji bijesni na Božidara i Ivana: 'Lolek i Bolek, da su kod mene obojica bi letjela kroz prozor! Nek se srame!'

Foto: RTL/Screenshot
1/12
28.12.2022.
u 08:35

Gledatelji ovaj tjedan emisije 'Večere za 5 na selu' nazivaju najnapetijim dosad. Točnije, "napetiji je od utakmica".

Nakon drugog dana najnapetijeg tjedna 'Večere za 5 na selu', kako ga nazivaju gledatelji, napetost samo raste. Sami gledatelji kažu kako je ovaj tjedan "napetiji od utakmica", a u komentarima ističu koliko im smeta "bezobrazluk" Ivana i Božidara. Na drugom danu specijalnog blagdanskog tjedna u 'Večeri za 5 na selu' kandidate je u mjestu Varaždin Breg ugostila Snježana. Za goste je priredila predjelo naziva Trio fantastik, glavno jelo Zagorski oblizeki i desert Princeza u narodnoj nošnji. Atmosfera nije bila pretjerano vesela, tuna u predjelu nikoga nije oduševila, juneći obrazi svima su bili preslani, a princes krafne s višnjama nisu bile dovoljno slatke. Jela su izgledala odlično, no svatko je našao neku zamjerku, što nije previše utjecalo na ocjene pa je Snježana s 30 bodova prestigla Darija i trenutačno je na prvome mjestu. 

No, gledatelji su na društvenim mrežama najviše komentirali Božidara i Ivana.

"Gospođa je skuhala odličnu večeru, a ovaj Lolek i Bolek da su bili moji gosti, bilo bi nam k'o u golubinjaku, obojica bi izletjela kroz prozor", "Boži bi trebali dati najmanje ocjene, a Ivan se ponaša kao da nikad nije jeo i nema ni malo pristojnosti u tuđoj kući", "Ala pa što je ovo?! Ivan nije normalan, meni da takav netko dođe na večeru, letio bi van prije prvog zalogaja i zaustavila bi snimanje! Užas", "Snježana skuhala večeru za sto sve super posluženo, ali Božo i Ivan katastrofa od osoba poližu tanjure i daju tako niske ocjene. Nek se srameeeee", pisali su redom gledatelji. 

Foto: Screenshot/Marko Mihaljević
Foto: Screenshot/Marko Mihaljević
Foto: Screenshot/Marko Mihaljević

Inače, za predjelo je domaćica poslužila paštetu od tune i sira. Bernardica je rekla da nije ljubiteljica tune, a Božo je komentirao: „Nemoj se prijavljivati u 'Večeru za 5 na selu' ako nešto ne voliš jesti!“ Bernardica je ipak probala tunu i zaključila da nije loše onome koji to voli dok je Božo rekao da mu je bila dobra i da je predjelo dobilo prolaznu ocjenu. Gosti su pričali kako je Božo prilično šutljiv, a Ivan je rekao: „On uvijek na pameti ima jednu stvar, a to je da pobijedi!“ Dariju je predjelo bilo vrhunsko pa je rekao: „Odlična mi je bila pašteta od jaja i od sira, a probao sam i tunu iako to nije moj đir.“  Juneće obraze s pireom u umaku šampinjona domaćica je poslužila za glavno jelo. Ivanu su odresci bili previše slani, a Božo je rekao: „Nije bilo slano, ali karfiol joj se prekuhao, mrkvice isto. Umak mi je bio brašnast.“ Dariju su odresci bili previše intenzivnog okusa, a svi su gosti zaključili kako nitko ne jede junetinu za Božić i da je Snježana promašila temu večere. Nakon još jedne rasprave za stolom svima je dobro došlo malo slatkog pa je domaćica poslužila princes krafne. „Višnja se stvarno lijepo spojila s kremom, jedino bih ja stavio malo više šećera u tijesto“, rekao je Dario, a Božo dodao da njemu nije bilo dovoljno šećera u šlagu.

Bernardica bi više šećera stavila u kremu ili bi posipala s malo čokolade, a Ivan je dodao: „Po desertu je poškropila par kapljica čokolade, pa trebala ju je staviti kako spada! Mislim, čokolada je sastavni dio Božića.“ Božo je komentirao kako je atmosfera na večeri bila mrtva dok je Ivan dodao da se Snježana ponašala kao stroga profesorica zemljopisa koja ih cijelu večer propituje i ocjenjuje pa su se preplašili. No ganula ga je šalicom koju mu je poklonila jer je to Ivanov omiljeni predmet! Nakon pjesme i plesa došao je red na ocjenjivanje: Bernardica je dala ocjenu deset jer se domaćica jako potrudila, Dariju se nije svidjelo glavno jelo pa je dao osmicu, Ivan je dao ocjenu sedam i rekao: „Jedna ocjena manje što je štimung bio loš, dvije ocjene dolje zato što me dvaput uvrijedila i ignorirala“, dok je Božo zbog promašene teme dao ocjenu pet. 

VIDEO Tihana Harapin Zalepugin iskreno o gubitku Saše: 'Kako sada dalje? Tuga postaje još veća, a praznina sve dublja'

Komentara 4

TM
trade_mark
10:24 28.12.2022.

ovaj kuhar je društveno neprilagođena osoba, a ovaj muzičar je mentalno ostao na nivou 13-godišnjaka. koji tandem!

Avatar Brko
Brko
10:02 28.12.2022.

Pa trebaju malo veću gledanost, vjeronatno im je pala jer je iz tjedna u tjedan sve dosadno i isto pa su ponovno okupili fantastičnu ekipu, jest da je dovoljan Božidar ali ovako se još dodatno zakomplicira.

Avatar SAM
SAM
10:39 28.12.2022.

Kreaturi se ne sviđaju zvijezde na drvetu, hahahaa koji panj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije