prelijepa trudnica

Popularni Bali-beg podijelio fotografiju trudne supruge, a mnogi smatraju da su ovim detaljem otkrili spol bebe

Foto: Instagram
1/8
28.12.2022.
u 06:30

Glumac Burak Ozcivit nije odolio objaviti fotografije svoje supruge Fahriye u bijeloj uskoj haljini koja je istaknula njen, sad već veliki, trudnički trbuh.

Turskog glumca Buraka Ozcivita mogli smo gledati u serijama  ''Crna ljubav'' i ''Sulejman Veličanstveni, a ulogama u ovim serijama osvojio je brojna srca žena. No, zgodni Burak sa suprugom Fahriye Evcen čeka drugo dijete, a sada je podijelio neke njezine fotografije.

Par je drugu trudnoću dugo skrivao, a nakon što je Fahriye u listopadu otkrila trbuščić, o tome više nisu govorili. Ipak, markantni glumac sada nije odolio objaviti fotografije Fahriye u bijeloj uskoj haljini koja je istaknula njen, sad već veliki, trudnički trbuh.

Iste fotografije podijelila je i sama Fahriye, a pratitelji u komentarima nisu mogli prestati hvaliti prelijepu trudnicu.  Bračni par u opise fotografija stavio je plavo srce čime se može nagađati da očekuju dječaka.

Inače, Burak i Fahriye upoznali su se 2013. godine na snimanju serija, a u braku su od 2017. godine. Zajedno imaju sina Karana kojeg su dobili 2019. godine.

Dodajmo i da je obitelj početkom 2020. godine živjela u strahu od prijetnji otmicom. Prijetnje su stigle od pripadnika turskog kriminalnog miljea s kojima ima problema otkako je kupio luksuznu vilu nedaleko od Istanbula nakon što su on i supruga saznali da čekaju prvo dijete. Prijetnje je počeo dobivati nakon što Fahriye objavila prvu fotografija sina na društvenim mrežama, a onda se iz straha obratio nadležnim službama.

VIDEO Massimo je nanizao brojne hitove, a sve je počelo idejom Siniše Škarice koja ga je dovela do vrha top lista

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije