VEČERA ZA 5 NA SELU

Gledatelji se obrušili na kandidate: 'Katastrofa ekipa, gadilo mi se gledati kako priprema hranu nehigijenski'

Večera za 5 na selu
Foto: RTL
1/10
01.11.2022.
u 08:57

- Ne zbog ocjena, zločesta ekipa. Ove dvije su se odmah snjušile i zbile redove, oštro je komentirala gledateljica, a drugima se nisu dopali njeni umjetni nokti.

Počeo je novi tjedan u 'Večeri za 5 na selu', a kuhat će se u Slavoniji, točnije u Novoj Gradiški i okolici. Prva ovotjedna domaćica bila je upravna referentica Jasmina, večeru je pripremala u mjestu Čovac pokraj Okučana, a u goste su joj stigli kuharica Marijana, umirovljeni hrvatski branitelj Davor, veterinar Goran i njegovateljica Anita. 

Za glavno jelo Jasmina je poslužila punjenog zeca sa slaninom uz krumpir. Davoru je izgledalo malo siromašno bez neke salate, a

Marijana je komentirala kako ne voli zečetinu da bi potom svi istaknuli kako im je falila salata. Aniti se svidio okus zeca, a Marijana je dodala kako joj je bio bolji krumpir od zeca.

- Meso kunića bilo je previše suho, možda je trebalo još nekog umaka - zaključio je Goran.
Šnenokle su bile poslužene za kraj večere, Anita i Marijana nisu bile oduševljene izgledom deserta, a Davoru se nije svidjelo što je poslužen u čašama. Marijana naposljetku nije jela ni desert opravdavajući se da joj je smrdljivi martin uletio u čašu, a kasnije je dodala kako joj nije bio sladak.

 - Žumanjak treba biti rjeđi, ovdje se dosta osjetilo brašno. Bilo je pregusto, bjelanjak treba plutati na žutom dijelu šnenokle - rekao je Davor, a i Anita je primijetila da se osjetilo brašno i komentirala kako nije bio dobro skuhan desert.
Marijana, Davor i Goran dali su po osmicu zato što im je zečetina bila suha, a Marijana je i ne voli, dok im se desert nije svidio jer se previše osjetilo brašno. Anita se složila s njima, no ona je spomenula i to što uz glavno jelo nije bilo salate pa je ona dala ocjenu sedam.

Gledateljima se izgleda nije svidjela ni domaćica, ali ni njeni gosti.

Foto: Facebook Leo Nicolier

"Ne zbog ocjena, zločesta ekipa. Ove dvije su se odmah snjušile i zbile redove", oštro je komentirala gledateljica, a drugima se nisu dopali njeni umjetni nokti.

Foto: Facebook Leo Nicolier

"Mogla je staviti rukavice s obzirom na umjetne nokte, meni se gadilo gledati kako priprema hranu totalno nehigijenski...", komentirala je gledateljica.

"Plastični nokti i pas na lancu, previše je i dobila.....Zna li ona kako se prave šnenokle, zapitala se druga gledateljica emisije. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

"Ekipa jako loša, komentari užas, pogotovo ove dvije gospođe. Ovaj tjedan preskačem gledanje", bio je jedan od komentara. 

VIDEO: Anđa Marić prošetala pistom nakon dugo vremena: Tek je nedavno napravila prve samostalne korake u sedam godina 

 

Ključne riječi

Komentara 10

KA
kažemja
11:32 01.11.2022.

Jedna od gorih i iritantnijih ekipa.Umirovljeni hrvatski branitelj koji ima 50 godina??? Koliko taj ima staža ?

YE
Yeah
10:44 01.11.2022.

Dok pripremaju hranu ne bi trebali razgovarati i pritom pljuckati po hrani, vec drzati zatvorena usta. Pogotovo se ne nakasljavati u smjeru gdje je npr.krema za kolace i sl.

Avatar Babajaga
Babajaga
15:40 02.11.2022.

Spipy,nitko ne osporava njegov ratni put,svaka mu cast,kao i mnogim drugima. Ali po zavrsetku rata,mladi ljudi su trebali ici raditi. Kad steknu uvjet za mirovinu,dati im mirovine iz radnog staza a za ratne zasluge ih dodatno nagraditi,a ne zbog glasacke masinerije,mlade poslati u mirovine,pa sad neznaju sto raditi sa sobom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije