Večera za 5 na selu

Gledatelji sumnjaju na dogovor: Ljubica i Mira mogu u politiku, lažu i kalkuliraju

Foto: RTL
1/11
11.06.2021.
u 08:37

Od početka ovogo tjedna gledatelji showa uvjereni su kako Ljubica i Mira namjerno drugim kandidatima daju niske ocjene.

Ljubica Siljan iz Medulin sinoć je kuhala svoju večeru u showu "Večera za 5 na selu" i gledatelji su s velikim zanimanjem pratili sinoć prikazanu emisiju jer su od starta ovog tjedna uvjereni kako Ljubica i kandidatkinja Mira kalkuliraju s ocjenama i namjerno ostalima daju jako niske ocjene i imaju puno prigovora kako bi sebi povećale šanse za pobjedom. Teorija kojoj je publika sklona sinoć se pokazala točnom jer Mira dosad ostalim natjecateljima nije dijelila baš najbolje ocjene, a sinoć je Ljubicu nagradila ocjenom deset i uz desetku je stavila i plus i skupa s ocjenama ostalih natjecatelja Ljubica je ukupno zaradila 36 bodova i sada je u vodstvu.

Gledatelje je razljutilo što je Mira dala Ljubici deset bodova a uvjereni su kako je i prijašnjih večeri bilo jela koja su zaslužila bolje ocjene. - Barbarina večera je bila puno bolja od večerašnje večere. Ali eto dogovor kuću gradi. Tako da su se Ljubica i Mira dogovorile da jedna drugoj daju visoke ocjene.- poručuje jedan od gledatelja na službenoj Facebook stranici showa, a drugi se nadovezuju:

- Evo, iskusna Ljubica u vodstvu... što može " djelomično " zahvaliti svojoj kompanjonki Miri koja je nekim čudom večeras njoj dala 10, a do sada ???  Lako je Ljubici takmičiti se s mladim amaterima koji tek uče... Pa šta očekivati od ove dvije jedna drugoj ce dati bolju ocjenu,a Ljubicina večera nikakva bolja je Barbarina bila. Koje su to igračice!! Mladima daju 6 ili 5, a sad 10+,ma dajte molim vas!Proračunate do kraja,nadam se da su ponosne na sebe. Ove dvije Božidarke mogle bi u politiku, kalkuliraju, lažu, mažu ulizuju se, sramota što sve rade za 5000 kuna. Zar ne mogu mladi osvojiti taj iznos. Koje kalkulantice, cijelo vrijeme je nešto kao prigovarala i onda joj da 10, garant će i njoj Ljubica sutra 10 dati, kako neki mogu pasti nisko zbog novaca, i cijelu večeru samo ja ja i ja, nije ništa bolja od Božidara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije