Nezadovoljni

Gledatelji 'Večere za 5' kritizirali natjecateljice i pohvalili Sašu: Ovo je postalo negledljivo, meni je neugodno u njihovo ime

Foto: RTL
1/7
25.11.2022.
u 09:45

Svi su iskazali podršku Saši i kažu kako jedino on zaslužuje pobjedu i nazivaju ga gospodinom, dok za ostale natjecateljice nemaju nimalo lijepe riječi.

U emisiji "Večera za 5 na selu" druženje se jučer nastavilo u Bregani, gdje je goste dočekala domaćica Ksenija, a Natalija je i sinoć bila loše raspoložena i njezino ponašanje gledatelji su kritizirali nakon odgledane emisije. Svi su iskazali podršku Saši i kažu kako jedino on zaslužuje pobjedu i nazivaju ga gospodinom, dok za ostale natjecateljice nemaju nimalo lijepe riječi.

- Natalija dobro odigrala ovo..kuhala prva glumila milo janje da skupi bodove, a onda drvlje i kamenje po drugima i povela ove guske za sobom. Saša je pobjednik po svemu. U cijeloj ekipi Saša je pravi gospodin, ali nažalost neće pobijediti jer ovim gospođama ne znam što bi trebalo da se spremi da bi bile bez komentara, vidjet ćemo još sutra što će biti. Bit će fijasko ako ona sutra pobjedi ...jer je izgubila po cijelom spisku ...znači od ponašanja, znanja, kulture...I tako dalje...kriva je! Jako lošu reklamu si je napravila...al snimke nek si pogleda...Uz ove komentare jednostavno glavnu nagradu podijeliti u humanitarne svrhe, jer ovo je van svake pameti od komentara i bezobrazluka od dotični koje su se dogovorile najvjerojatnije ili su bez kulture...Mislim da je format ove emisije istrošen, treba je ukinuti. Prije bi s guštom gledala, večeras sam malo bacila oko, katastrofa od kandidata, komentara, neukusa... Negledljivo.  Ovo je postalo negledljivo, meni je neugodno u njihovo ime - glasili su neki od komentara gledatelja koje su napisali na službenoj Facebook stranici emisije. 

VIDEO Marco Cuccurin i Mia Negovetić: 'Ne obaziremo se na kritike, a u showu smo postali pravi prijatelji'

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar tarana
tarana
10:41 25.11.2022.

Rubrika "Najbolje s naših portala"...

MA
marli
10:41 25.11.2022.

Ovoj se na faci vidi zlo

LA
Lana2
08:23 26.11.2022.

Kit ubojica, Alpinistica Kita ubojice, Tupa bezveznjača... A babac... Ona je barem u zadnjoj emisiji shvatila za kim je krenula.. A do tada, katastrofa, isto...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije