MUŠKA LJUBAV

Glumac Javier Bardem očaran je ljepotom Brada Pitta

brad
Pixsell
19.07.2010.
u 21:27

- Način na koji govori, na koji pokazuje interes za ono što vi govorite, sve ga to čini lijepim. Zaista samo osjetio da bih se mogao zaljubiti u njega – kaže Bardem.

Penelope Cruz, čini se, ima oštru konkurenciju u glumačkim krugovima. Njezin suprug Javier Bardem očaran je članom najslavnijeg hollywoodskog para, no nije riječ o Angelini Jolie, već o – Bradu Pittu!

41-godišnji glumac priznao je da se u društvu svog kolege osjeća kao zaljubljena tinejdžerica.

- Imao sam veliku čast susresti Brada Pitta nekoliko puta. Kakva ljepota! Izgleda zaista zapanjujuće, pravi melem za oči – otkrio je Javier u intervju za časopis Elle. No, kod zvijezde filma “Nemilosrdni gadovi” nije ga privukao samo fizički izgled.

- Način na koji govori, na koji pokazuje interes za ono što vi govorite, sve ga to čini lijepim. Zaista samo osjetio da bih se mogao zaljubiti u njega – kaže Bardem koji Pitta opisuje kao vrlo dragog, velikodušnog i iskrenog muškarca.

- Ako uz sve to još imate i takvo tijelo onda je to jeb...! - ističe.

Komentara 1

Avatar Časna seka
Časna seka
20:24 24.07.2010.

Pa neće valjda biti očaran ljepotom ministra Čobankovića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije