Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oskarovac i roCker

Glumac Kevin Costner ima novo zanimanje, sada je pjevač

costner
AFP
18.10.2009.
u 08:00

Iako je po žicama gitare počeo prebirati već prije dvadesetak godina bio je previše sramežljiv svoje glazbene uratke podijeliti s publikom. Tek prije godinu dana odvažio se snimiti album koji sad promovira.

Nisu glumci opušteni samo pred tv kamerama i na daskama što život znače, jako su snalažljivi i pred mikrofonom. Svoje glasovne sposobnosti dosad nam je prezentiralo nekoliko hollywoodskih zvijezda, među kojima Milla Jovovich, Steven Seagal, Scarlett Johansson, Clint Eastwood i Russel Crowe.

Toj listi sada se pridružio i Kevin Costner koji je upravo na turneji po Europi sa svojim bendom Modern West. Iako je po žicama gitare počeo prebirati već prije dvadesetak godina bio je previše sramežljiv svoje glazbene uratke podijeliti s publikom. Tek prije godinu dana odvažio se snimiti album koji sad promovira.

Prvi nastup imao je prije tjedan dana u malom njemačkom gradiću Jüchenu. Oskarovac Costner strahovao je kako će izaći pred prazno gledalište, no nije bilo tako.

– Nisam bio siguran da će itko doći, zato vam hvala. Pogotovo hvala muškarcima koji su na moj koncert došli na nagovor svojih supruga – u šali je rekao glumac i nastavio svirati svoje pop-rock stvari.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije