oporavak je neizvjestan

Glumac Tom Sizemore bori se za život nakon aneurizme mozga, prebačen je na odjel intenzivne njege

profimedia
19.02.2023.
u 15:57

Menadžer je potvrdio da su Toma pronašli u njegovoj kući u Los Angelesu i brzo pozvali hitnu koja ga je prebacila u lokalnu bolnicu

Thomas Edward Sizemore Jr. (61), američki glumac i producent, bori se za život u jednoj losanđeleškoj bolnici nakon što se u subotu oko 2 ujutro onesvijestio zbog aneurizma mozga. Njegov menadžer Charles Lago za TMZ je potvrdio da se glumac nalazi u bolnici, a otkrio je i neke detalje o nesreći. Rekao je da su Toma pronašli u njegovoj kući u Los Angelesu i brzo pozvali hitnu koja ga je prebacila u lokalnu bolnicu gdje je trenutno na odjelu intenzivne njege u kritičnom stanju. 

I dalje je kritično zbog čega nisu sigurni ima li šanse za potpuni oporavak, kaže Lago. TMZ podsjeća i da je glumac tijekom godina imao problema sa zlouporabom droga i sukobima sa zakonom. Nekoliko puta je bio uhićen, zbog vožnje u pijanom stanju, obiteljskog nasilja, ali i zbog posjedovanja nedozvoljenih supstanci.

Glumac je imao vrlo uspješno karijeru te se pojavio u nizu holivudskih uspješnica kao što su 'Spašavanje vojnika Ryana', 'Pad crnog jastreba', 'Rođeni ubojice' i 'Vrućina'.

Dobio je i ulogu u TV seriji "Robbery Homicide Division", no snimanje je 2002. prekinuto, a što je sam Sizemore objasnio eskalacijom vlastitih problema sa ovisnošću o alkoholu i narkoticima. A u to vrijeme aktivan je bio i sudski proces za premlaćivanje bivše djevojke Heidi Fleiss. Glumac je više puta odlazio u klinike za odvikavanje, a neke od tih napora je dokumentirao u reality serijama kao što su "Shooting Sizemore".

VIDEO Ksenija Urličić: Hodala sam po HRT-u s crnom torbom s naljepnicom HDZ-a. Lilić je mislio da ću nas upropastiti

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije